İLKADIM'DA ŞİİR AKŞAMLARI DUYGUSAL ANLAR YAŞATIYOR"> İLKADIM'DA ŞİİR AKŞAMLARI DUYGUSAL ANLAR YAŞATIYOR"> İLKADIM'DA ŞİİR AKŞAMLARI DUYGUSAL ANLAR YAŞATIYOR">

İLKADIM'DA ŞİİR AKŞAMLARI DUYGUSAL ANLAR YAŞATIYOR

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 17 Aralık 2013 21:54
<font color=İLKADIM'DA ŞİİR AKŞAMLARI DUYGUSAL ANLAR YAŞATIYOR" />
Samsunlu şair ve yazarları, Acem Tekkesi'ndeki Şiir Akşamları'nda sevenleri ile buluşturan İlkadım Belediyesi, şiirseverlere duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor.
İlkadım Belediyesi'nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında her hafta şiir severleri bir araya getiren Şiir Akşamları yoğun katılımla Acem Tekkesi'nde gerçekleşti. Sanata ve şiire gönül verenleri duygularını mısralar döktüğü gecenin açılış konuşmasını yapan İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Ahmet Seven, Sanatın her dalına yönelik tohumların atıldığı adeta sanatın kalbi olan İlkadım ilçemizde, böylesine sevgi dolu insanlarla bir arada olmaktan son derece mutluyum "dedi.Seven Şiir etkinlikleri daha çok şairlerle halkı buluşturan, kaynaştıran bir tanışma bir anonim oluşunu yanı sıra bu işe aşık olmadan, sevgi duymadan şiir yazılmaz, yazılanda okunmaz diye düşünüyorum.Kültürümüzün gelecek kuşaklara en verimli şekilde aktarılması için ozanlar ve şairler halkın gözü kulağı ve hatta düşüncesidir" diye konuştu.

SIRA GECESİ İLE YENİ YILI UMUTLA KARŞILAYALIM

Şiir Akşamları ile bir farkındalık yaratıklarını sözlerine ekleyen İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Ahmet Seven, "Uzun soluklu bir mücadele ile yürüttüğümüz şiir akşamlarında adım adım yeni yıla ilerliyoruz. Yeni yıllı şiirlerle ve türkülerle karşılamak adına 30 Mart 2013 Pazartesi günü düzenleyeceğimiz Sıra Gecelerinde hep birlikte yeni umutla karşılayalım "dedi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ'A METHİYE DOLU ŞİİR

Şiire gönül verenlerin okudukların bir birinde eşsiz şiirlerin yer aldığı gecede Şair Hasan Akbaş'ın İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a hizmetlerini anlattığı methiye dolu "Bizden Selamlar Olsun" şiiri geceye damgasını vurdu. Orhan Sekmenin kim ağlar adlı şiir ile duygusal anların zirve yaptığı gece toplu hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.