İLKADIM TARİHİNDE BİR İLK YAŞANIYOR

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Eylül 2012 23:28
İLKADIM TARİHİNDE BİR İLK YAŞANIYOR
Asfalt ve yol çalışmalarında 2012 yılında iddialı bir çıkış yaptıklarını anlatan Başkan Demirtaş, İlkadım’ın tarihinde görülmeyen hizmeti aldığını vurguladı.

Asfalt ve yol çalışmalarında 2012 yılında iddialı bir çıkış yaptıklarını anlatan Başkan Demirtaş, İlkadım’ın tarihinde görülmeyen hizmeti aldığını vurguladı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Kongre ve Ticaret Merkezi, Belediye Hizmet Binası ve Trafik Eğitim Parkı, SAMBİS projelerinin yakın zamanda hayat bulacağını söyledi.

 

HAREKET KABİLİYETİMİZ ARTTI

Belediye’nin makine parkını genişlettiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Göreve geldikleri günden itibaren araç filosunu güçlendirerek hareket kabiliyetlerini arttırdıklarını ifade etti.

Bu sene asfalt ve yol çalışmalarında bugüne kadar görülmeyen hizmetleri yerine getirdiklerini kaydeden Demirtaş, " İlkadım ilçemize baktığınızda tüm cadde ve sokaklarda  gözle görülen bir çalışma ortaya koymaktayız. Aynı bir çok sokakta çalışma yaparak belediye tarihinde görülmeyen hizmetleri halkımızla buluşturuyoruz." dedi. 

2009 yılında İlkadım Belde Belediyesi iken belediyenin genel bütçesinin 40 milyon TL olduğunu anlatan Başkan Demirtaş, Kendilerinin 2012 yılında sadece Fen İşleri Müdürlüğü’nün yatırım bütçesinin 37 milyon TL olduğuna dikkat çekti. 

"HİZMETİ GÖRMEMEK MÜMKÜN DEĞİL"

İlkadım’ın tarihinde görmediği asfaltlama, parke taş döşeme hizmetlerini yaptıklarını söyleyen Başkan Necattin Demirtaş, İlkadım’ın cadde ve sokakları şantiye alanına çevirdiklerini belirterek,  Bu yıl  200 sokakta aynı anda çalışma yaptık. Yaz ayının gelmesiyle birlikte asfalt, baskı beton, kaldırım ve kilitli parke taş çalışmalarıyla ilçeyi hizmetle tanıştırdık. Bir yandan parke ve kaldırım taşı döşeme bir yandan da asfalt kaplama çalışmalarımız var. İlkadım tarihinde görmeyen hizmeti şu anda alıyor. Dört koldan ilçemizde ekiplerimiz çalışıyor. İlkadım şu an şantiye gibi. Tüm cadde ve sokaklarımızı gezip görebilirsiniz. Hizmeti yerinde görmek için şahit olmak gerekir " dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.