İlkadım Kent Konseyi Gençleri Değerleriyle Buluşturuyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Kasım 2017 20:58
İlkadım Kent Konseyi Gençleri Değerleriyle Buluşturuyor
İlkadım Kent Konseyinin geçen yıl başlattığı 'Gençler Değerleriyle Buluşuyor' projesi kapsamında Araştırmacı Yazar Ahmet Seven Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesinde Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğunun hayatı felsefesi ve mücadelesini anlatıldı.kon
 İlkadım Kent Konseyi Gençliği Değerleriyle buluşturmaya devam ediyor


İlkadım Kent Konseyinin geçen yıl başlattığı "Gençler Değerleriyle Buluşuyor" projesi kapsamında Araştırmacı Yazar Ahmet Seven Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesinde Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğunun hayatı felsefesi ve mücadelesi konulu bir konferans verdi.

Konuşmacı olarak araştırmacı yazar Ahmet Seven'in  katıldığı  konferansa ilginin yüksek olduğu görüldü. Dallarında başarılı olmuş sporcu öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı konferansı okul idarecileri de dinledi.

 
Konferansa İlkadım Kent Konseyi Genel Sekreteri İbrahim Kurt, İlkadım Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Şamil Bilgü,  Okul Müdürü İzzet Acarel, Müdür Yardımcısı Civan Çelik ve öğretmenler de katıldı.

Büyük ilgi ile dinlenen konferansın sonunda Ahmet Seven kendi yazdığı, Yaşar Doğunun Tüm Yönleriyle hayatının anlatıldığı kitabı imzaladı.


Programın sonunda çiçek takdim ederek kısa bir konuşma yapan Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Müdürü İzzet Acarel böyle bir programın okullarında icra edilmesinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getirerek; " Başta İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, İlkadım Kent Konseyine  ve konuşmacı Ahmet Seven'e teşekkür ediyorum. Yaşar Doğu gibi bir güreş dehasından bugüne kadar hep gurur duyduk. Bugün de hayatını dinlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ahmet Seven onu yüreğiyle anlattı. Kelimelerin içerisine yüreğini kattı..." dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.