İLKADIM BELEDİYESİNDEN KALDIRIM ÇALIŞMALARI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 02 Ekim 2012 19:10
İLKADIM BELEDİYESİNDEN KALDIRIM ÇALIŞMALARI
Asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarıyla İlkadım’ı şantiyeye dönüştüren Başkan Demirtaş, 5 ayda 60 bin ton asfalt, 8 ayda ise, 100 bin metrekare parke taş döşeme çalışması yaparak örnek bir çalışma ortaya koydu.
 Asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarıyla İlkadım’ı şantiyeye dönüştüren Başkan Demirtaş, 5 ayda 60 bin ton asfalt, 8 ayda ise, 100 bin metrekare parke taş döşeme çalışması yaparak örnek bir çalışma ortaya koydu. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Anadolu mahallesinde yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde takip etti. Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürü Cemil İçel’den bilgi alan Başkan Demirtaş, mahalleli ile bir süre sohbet etti. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Demirtaş, İsteklerin kısa sürede çözümlenmesi için yetkililere talimat verdi.

2012 yılının yatırım yılı olarak değerlendiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ocak ve Ağustos ayları arasındaki 8 aylık dönemde 100 bin metrekarelik parke taş döşeme çalışması yaptıklarını söyledi. Asfalt çalışmalarıyla da  Nisan- Ağustos ayları arasındaki 5 aylık periyotta 20 mahallenin 220 sokağında 60 bin ton sıcak asfalt dökümü yaptıklarını kaydeden Başkan Demirtaş, 2012 yılındaki 100 bin tonluk asfalt hedefinin %60’ını 5 ayda yerine getirdiklerini ifade etti. 

Belediyeye kazandırdıkları rekor araç filosuyla tüm mahallere eşit hizmet götürdüklerini anlatan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, " Türkiye’ye model olacak bir çalışmayı İlkadım ilçemizde hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizle ilgili önümüze koyduğumuz yatırım hedefini hayata geçirdik. Cadde ve sokaklarımızı hizmetle tanıştırarak sokaklarımızı ilmek-ilmek nakış gibi dokuduk. Halkımızın istek ve beklentilerini yüksek tutarak, daha modern bir çehre oluşturduk" dedi. 

Başkan Demirtaş, mahalle gezisi sırasında kendisi ile aynı karede olmak isteyen çocukların isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.