İlkadım Belediyesi Zabıtasından dilenci operasyonu

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 28 Kasım 2014 15:31
İlkadım Belediyesi Zabıtasından dilenci operasyonu
İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgede ki dilencileri topladı. Zabıta ekiplerini gören bazı dilenciler koşarak kaçarken kısa sürede yakalandı.
İLKADIM DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

DİLENCİ GAZETECİLERE SALDIRDI

ZABITALAR KOVALADI DİLENCİLER KAÇTI

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bölgede ki dilencileri topladı. Zabıta ekiplerini gören bazı dilenciler koşarak kaçarken kısa sürede yakalandı. Yakalanan bir dilenci görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı.

NEFES KESEN KOVALAMACA

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından her cuma gerçekleştirilen dilenci toplama görevinin bir yenisi daha yapıldı. İnsanların duygularını sömürerek caddelerde, sokaklarda ve cami önlerinde dilenen dilenciler zabıta ekipleri tarafınca kıskıvrak yakalandı. Zabıta ekiplerini gören bazı dilenciler koşarak kaçmaları profesyonel koşucuları aratmadı. Cumhuriyet meydanında ekipleri görerek kaçmaya başlayan bir dilenci Defterdarlık binasına kaçması sonucu kıskıvrak yakalandı. Öte yandan Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bazı dilenciler zabıta ekiplerine zorluk çıkardı. Araca binmek istemeyen dilenciler kendilerini yere atarak bağırmaya başladı.

GAZETECİLERE SALDIRI

İlkadım İlçesi genelinde yapılan dilenci operasyonunda toplanan dilenciler Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Karakoluna götürüldü. Dilencilerin araçtan indirdiği sırada bir dilenci görüntü alamaya çalışan basın mensuplarına saldırıda bulundu. Zabıta ekipleri tarafından zabıta karakoluna sokulan dilenci daha sonra gazetecilere bağırdı. Zabıta ekiplerinin yakaladığı 10 kadın, 1 erkek ve 6 çocuk dilenci hakkında Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince tutanak tutuldu.

GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Vatandaşların duygularını sömürerek para dilenen bu kişilere göz açtırmayacaklarını belirten İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz, "İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak bu dilencilere karşı rutin operasyonlarımızı her hafta yapıyoruz. Biz zabıta olarak bundan sonra operasyonlarımızı yine devam ettireceğiz. İnsanlarımızın manevi duygularını sömüren bu insanlara müsaade etmeyeceğiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu tür denetimlerimiz ve toplamalarımız devam edecek" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.