İlkadım Belediyesi vatandaşlara güven kapısı olmaya devam ediyor

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü geçen yıllarda ihtiyaç sahipleri için başlattığı faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ HER ZAMAN İHTİYACI OLAN AİLELERİMİZE YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

 

SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ 2022 YILI BOYUNCA İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DESTEK SAĞLADI

 

İlkadım İlçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarına yetki ve imkân dâhilinde yardımcı olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Hem kültürümüzün, hem inancımızın hem de hizmet anlayışımızın gereği olarak ilçemizde hiç kimsenin aç ve açıkta kalmasına müsaade etmeyiz. Biz kocaman bir aileyiz. Her zaman ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek 2022 boyunca şehirde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağladı.

 

 

“Her alanda destekler devam edecek”

 

İlkadım Belediyesi tarafından 2022 yılı içerisinde; 8274 aileye 2 Milyon 482 bin 200 TL Hilal Kart ile Alışveriş desteği, 2952 aileye 1 Milyon 555 adet ekmek yardım kuponu  3 Milyon 577 bin 393 TL, 1529 kişiye 475 bin 900 TL kırtasiye desteği, 155 Adet 12 Kg’lık Mutfak Tüpü 42 bin 627 TL, 62 Kişiye 163 bin TL nakdi destek, 22 Kişiye toplamda 7 bin 190 TL otobüs bilet desteği, 30 aileye 70 bin 757 TL Kuzine Soba desteği, 54 Aileye günlük 94 kişiye ise toplam yıllık 33.840 sıcak yemek desteği, Ramazan ayında ise 6000 adet gıda paket yardımı yapıldı.

 

 

“Hayır Çarşısı 1312 aileye destek oldu”

 

Bu yardımların yanı sıra Kadın Koordinasyon Merkezi “Hayır Çarşısı” hizmetiyle ihtiyaç sahiplerine 1257 aileye kıyafet, 55 aileye eşya yardımlarıyla zor zamanlarında devletin yardım eli oldu. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşların zor zamanlarında yanında olmaya devam eden İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ve Kadın Koordinasyon Merkezi bu yardımları yıl boyu sürdürüyor.

 

“Büyük özen gösterdik”

Daima vatandaşların yanında olduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İhtiyaç sahibi tüm bireylerimizin yanındayız. Ekiplerimiz bir taraftan ihtiyaç sahibi kişi ve haneleri tespit edip; ihtiyaçlarını giderirken, ihtiyaç sahiplerinin de Belediyemize başvuru yapmaları durumunda ihtiyaçlarını gideriyoruz. Geride bıraktığımız 2022’de tüm desteklerimizle bunu sağlamaya büyük özen gösterdik. 2023 yılında da aynı şekilde vatandaşlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

  • 5 / 1 İlkadım Belediyesi vatandaşlara güven kapısı olmaya devam ediyor 0

  • 5 / 2 İlkadım Belediyesi vatandaşlara güven kapısı olmaya devam ediyor 1

  • 5 / 3 İlkadım Belediyesi vatandaşlara güven kapısı olmaya devam ediyor 2

  • 5 / 4 İlkadım Belediyesi vatandaşlara güven kapısı olmaya devam ediyor 3

  • 5 / 5 İlkadım Belediyesi vatandaşlara güven kapısı olmaya devam ediyor 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
sağ blok