İLKADIM BELEDİYESİ MHP MECLİS ÜYESİ ALİ ANIL İSTİFA ETTİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 30 Nisan 2014 12:44
İLKADIM BELEDİYESİ MHP MECLİS ÜYESİ ALİ ANIL İSTİFA ETTİ
30 Mart Seçimlerinde MHP İlkadım Belediye Meclis Üyeliği için 8. sıradan aday gösterilen ve seçimlerde meclis üyesi olarak seçilen 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, meclis üyeliğinden istifa etti.
30 Mart Seçimlerinde MHP İlkadım Belediye Meclis Üyeliği için 8. sıradan aday gösterilen ve seçimlerde meclis üyesi olarak seçilen 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, meclis üyeliğinden istifa etti. Anıl meclis üyeliğinin yanısıra seçime girdiği siyasi parti olan MHP'den de istifa etti.
Anıl'ın istifası üzerine mecliste boşalan sıraya ise 13. sırada aday gösterilen Murat Arslanoğlu geldi.
ALİ ANIL FACEBOOKTA YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLARI SÖYLEDİ
Ali Anıl Facebookta yaptığı açıklamada Necattin Demirtaş'ta kazansaydı yine de istifa edecektim...dedi. Anıl birtakım insanların rasgele konuşmalarının kendisini üzdüğünü kendisi için Meclis Üyeliğinin ancak hizmet aracı olduğunu fakat olmazsa olmazı olmadığını ifade ederek böylesi bir kararı aldığını belirtti. Seçim sürecinde gece gündüz çalışan Ali Anıl (Tonguç Amca) nın bu kararının onurlu bir davranış olarak değerlendirilip saygı duyulması gerektiğini ifade eden arkadaşları Ali Anılın gerçekte millet adamlığı işte burada yatıyor diyerek konuştular.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.