İLKADIM BELEDİYESİ GÜREŞTE DE İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

SPOR Haber Girişi : 24 Mayıs 2014 21:47
İLKADIM BELEDİYESİ GÜREŞTE DE İDDİASINI SÜRDÜRDÜ
Türkiye Güreş Şampiyonası'nı 2.'lik ve 3.'lük ile kazanan İlkadım Belediyespor Güreş takımı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Başkan Tok genç güreşçilerin başarısından dolayı onurlu ve gururlu olduğunu belir
ALKIŞLAR İLKADIM'A

 Türkiye Güreş Şampiyonası'nı 2.'lik ve 3.'lük  ile kazanan İlkadım Belediyespor Güreş takımı  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Başkan Tok genç güreşçilerin başarısından dolayı onurlu  ve gururlu olduğunu belirtti.

 Batman ve Bursa'da düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonası'ndan Gümüş ve Bronz madalya ile Samsun'a dönen İlkadım Belediyespor Güreş Takımı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Tok'a şampiyona hakkında bilgi veren Abdulsamet Aker  genç güreşçilerin İlkadım'ın adını Türkiye'ye duyurduklarını belirtti.

Genç güreşçilerin büyük başarısından dolayı mutluluk ve onur duyduğunu belirten Başkan Tok, " İlkadım Belediyespor Güreş Takımımızı aldıkları bu büyük başarıdan dolayı kutluyorum. İlçemizin adını Türkiye'ye tekrar duyurdukları için kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.  Genç sporcuları için verdiğimiz desteklerimizi devam ettireceğimizi belirtmek istiyorum" dedi.

Türkiye 3.'sü olan Yakup Güle İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a kispet hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.