İlkadım Belediye personeli Muhammet Eroğlu'nun vefatı üzdü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Aralık 2022 10:13
İlkadım Belediye personeli Muhammet Eroğlu'nun vefatı üzdü
İlkadım Belediyesinde Sosyal İşler Personeli olarak görev yapan çevresinde sevilen Muhammet Eroğlu’nun vefatı sevenlerini ve yakınlarını üzdü.

 

İlkadım Belediyesinde Sosyal İşler Personeli olarak görev yapan çevresinde sevilen Muhammet Eroğlu’nun ani vefatı sevenlerini ve yakınlarını üzüntüye boğdu.

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş taziye yayınladı

 

Demirtaş yayınladığı taziyede: "Mesai arkadaşımız güzel insan Muhammet Eroğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Çatalarmut Mahallesi Hacı Osman camide öğle namazına müteakip Çatalarmut mahallesi mezarlığa defnedilecektir. Merhum kardeşimiz ve mesai arkadaşımıza Allahtan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı Cennet olsun" dedi.

 

İlkadım Belediyesi Sosyal yardımlaşmadan yardım alan bir vatandaşın yorumu yürek burktu

 

Ölüm sana hiç yakışmadı güzel abim

 

Ölüm sana hiç yakışmadı abim. Görev icabı Evlere incelemeye giderek yardıma muhtaç ailelere elinden gelen yardımı yapmaya çalışan merhametli Yüreği güzel abim ölüm sana hiç yakışmadı..Gerçekten şaka gibi. Ben şimdi Belediyeye ekmek markası almaya geldiğimde sana selam veremeyecekmiyim abim nasılsın iyimisin diye soramayacakmıyım abim Allahım rahmetiyle muamele eylesin Mekanını cennet eylesin peygamber efendimize komşu eylesin..Rabbim ailesine  çocuklarına sevdiklerine yakınlarına sevenlerine Peygamber sabrı versin dilerim..Onun için abimiz için Kuran'ı Kerim okuyup dua edelim abimize fayda edecek duadır şimdiden sonra.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.