İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OKUR YAZAR BULUŞMASI

TARİH Haber Girişi : 29 Mayıs 2014 19:45
İL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OKUR YAZAR BULUŞMASI
Samsun Kültür Sanat Platformu ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okur yazar buluşması etkinliğine katılan Samsunlu Yazar ve Şairler okurlarına kitapları imzaladılar.
Samsun Kültür Sanat Platformu ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okur yazar buluşması etkinliğine katılan Samsunlu Yazar ve Şairler okurlarına kitapları imzaladılar.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde yapılan etkinliğe öğrencilerde büyük ilgi gösterdi. 30 kadar yazarın kitaplarını sergilediği etkinlikte konuşan Samsun Kültür Sanat Platformu genel Sekreteri Uğur Dede etkinliğimiz İstanbulun Fetih günü olan 29 Mayısa denk geldi. Fetih gününü de okur, yazar ve şairlerimizle kutlamış olduk. Katılımcı yazarlarımızın çoğu derneğimizin de üyesi bulunmaktadır. Samsunlu yazar ve şairlerimizin yakın zaman içerisinde yayınladıkları eserleri de bir arada görmekten mutluluk duyduk. Önümüzdeki yıl daha zengin bir programla devam etmek istiyoruz katılımcı yazar ve şairlerimizin yanısıra okurlarımıza da teşekkür ediyoruz diyerek konuştu. 

Etiketler : YAZAR ŞAİR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.