İhsan Kurnaz: Tıp Bayramını kutladı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Mart 2024 13:49
İhsan Kurnaz: Tıp Bayramını kutladı
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı Ersin Kasap, MHP İlçe Başkanı Yavuz Anuk ve Cumhur İttifakı Teşkilatıyla birlikte Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.Emine Şehmen'i ziyaret etti

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz: Tıp Bayramını kutladı

 

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı Ersin Kasap, MHP İlçe Başkanı Yavuz Anuk ve Cumhur İttifakı Teşkilatıyla birlikte Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Emine Şehmen'i ziyaret etti.

 

İhsan Kurnaz: İlkadıma sevgi ve kardeşlik hakim olacak

 

İhsan Kurnaz bütün gayretlerinin İlkadıma sevgi ve kardeşliğin yeniden tesis etmek olduğunu ifade ederek: İlkadımı özlediği güzel günlere kavuşturmak için yola çıktık. Her yönüyle gelişen ve değişen bir İlkadım için elimizi taşın altına koymaya söz verdik. İlkadımlılar her şeyin en güzeline layıktır. Hepinizin gönlüne giren bir başkan olmaya çalışacağım. Kazanan İlkadımlı olacak, İlkadım olacak" diyerek konuştu. 

 

İhsan Kurnaz ziyarette ayrıca tüm hastane çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

 

Kurnaz: "Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.