İhsan Kurnaz AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı oldu

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Aralık 2023 11:02
İhsan Kurnaz AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Samsunun sevilen siyasetçilerinden İhsan Kurnaz AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı oldu

 

HABER - SAMSUN BÜLTEN

 

İhsan Kurnazın aday adaylığı sevinçle karşılandığı görüldü

 

İhsan Kurnaz 2014 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkanlığına aday adayı olmuş geniş kitleleri kapsayan çalışmalar yapmıştı.  2024 Yerel Seçimleri için şahsıma görev düşerse görevden kaçmam diyen İhsan Kurnaz kendisine gelen talepler karşısında Aday Adayı oldu.

 

İhsan Kurnaz çevresinde sevilen sayılan bir kişilik ve siyasetçi olarak biliniyor. 

 

AK Parti'nin kurulduğu dönemde Gazi belde Başkanlığı'nın kurucusu olan İhsan Kurnaz,  2008 yılında İlkadım İlçesi Kurucu Başkanlığı görevine getirilmişti. Kurnaz 2014 yılına kadar İlkadım İlçe Başkanı olarak görev yapmıştı. Partide SKM başkanlığı olmak üzere çeşitli görevlerde bulunan Kurnaz'ın Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde İlkadım Belediye Başkan aday adayı olması parti kulislerinde olumlu tepkiyle karşılandı.

 

İHSAN KURNAZ KİMDİR? 


1964 yılında Terme’de doğdu. İlköğrenimini Terme Orta Söğütlü Köyü’nde, lise öğrenimini Samsun Terme İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılında İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

 

1999 yılına kadar çeşitli kuruluşlar da muhasebe ve finans müdürü olarak çalışan Kurnaz, 1999 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik bürosu açtı. 2013 yılında Bağımsız Denetçi olan Kurnaz, halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak çalışmaktadır.

 

2002 yılında aktif siyasete giren İhsan Kurnaz, AK PARTİ Samsun Merkez Gazi Belde kurucu Başkanı olarak atandı. Altı yıl görev yaptı. 2008 yılında İlkadım İlçesi Kurucu Başkanlığı’na atanan İhsan Kurnaz 2014 yılına kadar İlkadım İlçe  Başkanlığı görevini bulundu. 01 Kasım 2015 yılında yapılan genel seçimlerde İl seçim koordinasyon başkan yardımcılığı ve 2017 anayasa değişikliği referandumunda İl seçim koordinasyon başkanlığı yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkan ve yöneticilik görevlerinde bulunan İhsan Kurnaz evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.