İBRAHİM SARICAOĞLU'NDAN KA-DEF'E ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Haziran 2019 00:25
İBRAHİM SARICAOĞLU'NDAN KA-DEF'E ZİYARET
Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber ve Meclis Üyelerini ağırladı.
İBRAHİM SARICAOĞLU'NDAN KA-DEF'E ZİYARET 

Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber ve Meclis Üyelerini ağırladı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanı  Cahit Kamber ve Meclis Üyeleri KA-DEF'i ziyaret ederek Genel Başkan Bayram Erişgin ve Başkan Yardımcıları ile  sohbet ettiler. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu KA-DEF'e gerçekleştirdikleri ziyaretin verimli geçtiğine değinerek bir açıklama yaptı.

Sarıcaoğlu açıklamasında: 

"Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanımız Sayın Cahit Kamber ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Samsun’da Kavak Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ettik. Za
manın su gibi aktığı bu güzel ziyarette hemşehrilerimizi dinleyip ilçemiz için geliştirdiğimiz projelerimizi kendileri ile paylaşıp güzel duygularla ayrıldık. Dernek Başkanı Sayın Bayram Erişgin ve çok değerli Yönetim Kuruluna, KA-DEF Kadın Kollarına ve hemşerilerime gösterdikleri samimi ve içten ev sahiplikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.