İbrahim Sarıcaoğlu;'Kitaplar Kültür Köprülerimizdir'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Ekim 2017 20:49
İbrahim Sarıcaoğlu;'Kitaplar Kültür Köprülerimizdir'
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun Yazarlar Derneği ve Kavak Göçebe Mahallesi Derneğini ziyaret etti.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsun Yazarlar Derneği ve Kavak Göçebe Mahallesi Derneğini ziyaret etti.


SARICAOĞLU KİTAPLAR DÜNLE BUGÜN ARASINDA KÜLTÜR KÖPRÜLERİMİZDİR

 Dernek Başkanı Ahmet Sevenle bir süre sohbet eden Sarıcaoğlu Samsun Yazarlar Derneğinin başarılı çalışmalarından gurur duyduğunu Kavak'ta gerçekleşen  kültürel faaliyetlerde yanlarında görmek istediğini ifade etti. Sarıcaoğlu; " Söz uçar yazı kalır demişler. Yazarlarımızın sözü bilgiyi yazıya bağlayarak kitaplaştırmaları ve onları gelecek kuşaklara eser olarak aktarmaları çok önemlidir. Kitaplar geçmişle gelecek arasında kurulmuş en sağlam kültür köprülerimizdir. Bu anlamda yaşayan yazarlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyor, baki aleme gidenleri de hayırla yad ediyorum. Ayrıca Samsun ve Kavak İlçemizin kitaplarda daha çok yer alarak yarınlara bir eser olarak bırakılmasını da önemsiyorum" dedi.

SARICOĞLUNA YAŞAR DOĞU'YA HİZMET PLAKETİ

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu Kitabının yazarı Ahmet Seven, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna Yaşar Doğu'yu yaşatma ve genç kuşaklara aktarma konusunda gösterdiği gayret ve hassasiyet anısına Yaşar Doğunun resminin yer aldığı plaket takdim etti.


Plaketten dolayı mutluluğunu dile getiren Sarıcaoğlu; "Yaşar Doğu anısına özellikle yazarından aldığım bu plaket benim için önemlidir. Çok teşekkür ediyorum" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.