Hüseyin Avni Asal İlkokulunda Milli Mücadele Konferansı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Kasım 2017 05:57
Hüseyin Avni Asal İlkokulunda Milli Mücadele Konferansı
Arş Yazar Ahmet Seven Milli Mücadele Yıllarında vatan savunmasında Anadolu'da kadının rolü ve Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü Fatma Çavuş'u anlattı.
Arş. Yazar Ahmet Seven Milli Mücadele Yıllarında Vatan Savunmasında Anadolu'da Kadının Rolü ve Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü Fatma Çavuş'u anlattı. 

Samsun Maarif Hareketi Projesi çerçevesinde Arş. Yazar Ahmet Seven Atakum Hüseyin Avni Asal İlkokulu öğrencileriyle biraraya geldi. Öğrencilere Milli Mücadele yılları ve Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü Fatma Çavuşu anlatan yazar daha sonra öğrencilerle sorulu cevaplı söyleşide bulundu. 


Söyleşinin ardından konferansa katılan öğrencilere günün anısına kitabını imzalayarak hediye etti. Yazarın imzalı kitabını hediye olarak takdiminden büyük sevinç duyan öğrenciler programın anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Konferansı öğrencilerle birlikte Okul Müdürü Mehmet Akgül ve öğretmenlerde dinledi. Ahmet Seven; "Öğrencilerin konferansa ilgisi ve tarihe karşı sevgisine hayran kaldım. Programın sonuna kadar dikkatle dinlemeleri beni umutlandırdı. Programın hazırlanması için emek veren Okul Müdürü Mehmet Akgül'e ve öğretmenlere teşekkür ediyorum" Dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.