Hasan Basri Kurt önemli açıklamalarda bulundu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Nisan 2017 18:51
Hasan Basri Kurt önemli açıklamalarda bulundu
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Atakum'daki Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi' nde gerek Referandum gerek mülteciler ve diğer konularda vatandaşlara hitap etti.
 AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ HASAN BASRİ KURT'TAN HÜMANİZİM, MÜLTECİ ve DARBE AÇIKLAMASI

Oktay ZERRİN- Samsun

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Atakum'daki Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi' nde gerek Referandum gerek mülteciler ve diğer konularda vatandaşlara hitap etti.

Ak Parti Samsun Miletvekili Hasan Basri Kurt'un un yanı sra ilçe başkanı Haluk Köksoy, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Cumhur ve Bşk Yrd. Kemalettin Kumru, Ak Parti Samsun Yönetimi, Kadın Kolları, partililer ile vatandaşlar katıldı.
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt şunları söyledi:

" Mültecilere kim sahip çıktı bu güne kadar ? Dünyanın hiç bir yerinde 3,5 milyon mülteciye, savaştan kaçan insana sahip çıkan başka bir millet olmadı, olamadı. Biz yerigeldiğinde bunlardan hümanizm nutukları dinliyorduk değil mi ? En iyi, insanca şeyler işte. Hayvanların işte bilmem ney şu bu falan, filan.
Her şeyin merkezi Avrupa. Hümanizimin merkezi Avrupa. Ne oldu Avrupa ? İş zora geldiği zaman; iş bu güne geldiği zaman ne oldu sana? İşte o zaman bu millete saygı duyacaksın. Senin yapamadığını, senin sınırları kapatıp çelme taktığın, dikenli telerle yolunu kestiğin insanlar sahip çıktı. Azıcık ekmeği vardı, onu da paylaşmasını bildi.

Bu millet, böyle yüce bir millet. 15 Temmuz'da tankların üstüne çıkmak yetmedi. O tankları durdurmak için tank paletlerinin altına yattı. Kardeşi,gelini, yeğeni, akrabası, annesi, babası tankın altında ezildi. O belki ben durdururum diye kendisi gitti tankın altına.
İşte bizim parti propagandamızın mimarı Erol Olçak abimiz. Çok büyük bir reklamcı. Yani serveti geçmişten gelen bir zenginliği de var adamın. Çok büyük bağlantıları var yurt dışıyla, şurayla burayla. O gece istese dünyanın herhangi bir hava alanından bir uçak çağırır, ömrünü idame ettirebilecek ekonomik gücü de var. Her türlü imkanı var.

Bak bu adam 17, 16 yaşındaki çocuğunu alıp koşa koşa bu millet zillete düşmesin diye orada köprüye gidiyor. Gitmeyebilirdi de. İşte çok kaçanları gördük. Darbeden kaçan çok adam gördü dünya. Sadece burada değil başka ülkelerde de gördük. "

Oktay ZERRİN- Samsun
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.