Hasan Basri Kurt: Hep birlikte daha güzel yarınlara"> Hasan Basri Kurt: Hep birlikte daha güzel yarınlara"> Hasan Basri Kurt: Hep birlikte daha güzel yarınlara">

Hasan Basri Kurt: Hep birlikte daha güzel yarınlara

SİYASET Haber Girişi : 18 Kasım 2013 00:20
<font color=Hasan Basri Kurt: Hep birlikte daha güzel yarınlara" />
AK Parti'den İlkadım Belediye Başkan aday adayı olan Hasan Basri Kurt,mahalle gezilerini aralıksız olarak sürdürüyor.
AK Parti'den İlkadım Belediye Başkan aday adayı olan Hasan Basri Kurt,mahalle gezilerini aralıksız olarak sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ki görevinden ayrılarak,Ak Parti'den İlkadım İlçesine Aday Adayı olan Hasan Basri Kurt, Saadet mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Yeni Hamam Caddesi'ndeki mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çay ocakları ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelenAK İlkadım Belediye başkan aday adayı Hasan Basri Kurt, mahalle sakinlerinin yakın ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Kurt, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Problemlerin çözümünde ortak akıl ve hızlı hizmet vurgusu yapan Kurt, "Teknolojik gelişmeler ,modern kentleşme, geleneklerimiz ve sosyal belediyecilik anlayışımız, dinamizmimizle birleşerek İlkadım İlçesi'ni bölgenin en yaşanılır kenti haline getireceğiz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.