Harama bulaşan kardeşimiz de olsa kolunu kopartırız

SİYASET Haber Girişi : 22 Aralık 2014 09:59
Harama bulaşan kardeşimiz de olsa kolunu kopartırız
17 Aralık ve 25 Aralık operasyonları hakkında konuşan Davutoğlu, Yolsuzluklara karşı mücadele bizim en temel şiarımızdır.
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU KESİN KONUŞTU:
 "YOLSUZLUK İDDİALARI ÜZERİNDEN KOMPLOLARLA KİM HAREKETE GEÇERSE DURDURMAYA KARARLIYIZ" 
17 Aralık ve 25 Aralık operasyonları hakkında konuşan Davutoğlu, "Yolsuzluklara karşı mücadele bizim en temel şiarımızdır. Eğer 12 yıl içinde bu kadar büyük hizmetler gerçekleşmişse bilinsin ki bu hizmetlerin arkasında Ak Parti'nin yolsuzluklara karşı verdiği mücadele vardır. 17 Aralık-25 Aralık operasyonlarının arkasında yolsuzluklara karşı bir mücadele anlayışından çok milli irade ile iktidara gelmiş bir hükümeti devirme çabası vardı. Daha yürüyen bir soruşturma olduğu iddia edilen bir soruşturmada iddianamede dönemin başbakanı diyerek iktidarda milli iradeyle bulunmuş olan bir başbakana dönük gerçekleştirilen o komplo, yolsuzluklara karşı mücadele olarak adlandırılabilir mi? Onların dönemin başbakanı dediği başbakanımız bugün gerçek cumhurbaşkanlığı makamındadır. Onların dönemin başbakanı diye adlandırmaya kalkıştıkları Recep Tayyip Erdoğan bugün halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olma onurunu kendisine de milletimize de yaşatmıştır. Kim milli hazinemize, kaynaklarımıza yolsuzluk niyetiyle yaklaşırsa kim harama bulaşırsa kardeşimiz de olsa onun kolunu koparmaya kararlıyız. Yolsuzluk iddiaları üzerinden yalan, yanlış ithamlarla birtakım komplolarla milli iradeye karşı kim harekete geçerse onu da durdurmaya aynı şekilde kararlıyız" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.