Hainler Ankara'da yine katliam yaptı

GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mart 2016 20:31
Hainler Ankara'da yine katliam yaptı
Patlama saat 18.45 sıralarında meydana geldi. Patlama sesi, şiddeti nedeniyle Ankara'nın bir çok bölgesinden duyuldu. Valilik, 27 kişinin hayatını kaybettiğini, 75 kişinin yaralandığını açıkladı.

Patlama saat 18.45 sıralarında meydana geldi. Patlama sesi, şiddeti nedeniyle Ankara'nın bir çok bölgesinden duyuldu. Valilik, 27 kişinin hayatını kaybettiğini, 75 kişinin yaralandığını açıkladı.

Patlama, Ankara'nın göbeği konumunda olanKızılay Meydanı'nda Güven Park'ın olduğu noktadaki otobüs duraklarında meydana geldi. Bu nokta, otobüs, minibüs ve Ankaray ve metro istasyonları bölgesinde olması nedeniyle Ankara'nın kalabalık noktalarından birini oluşturuyor. Patlama bölgesinin biraz ilerisinde Yargıtay, Milli Eğitim Bakanlığı ile eski Başbakanlık Binası bulunuyor.

Patlamanın ardından Kızılay'a açılan bulvar ve yollar trafiğe kapatıldı. Çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Şu anda yaralılara müdahale ediliyor. Polis, güvenlik çemberi oluşturdu.

Patlamanın bomba yüklü araçla yapılmış olacağı üzerinde duruluyor. Patlamadan bazı otobüs ile araçlar ciddi ölçüde etkilendi. Araçlarda önemli hasarlar olduğu görüldü.


Patlama noktasında olay yerinde 5  cansız beden olduğu görüldüğü belirtiliyor. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.