GÖRÜNTÜLER BUNLAR MI İŞÇİ DEDİRTTİ

SİYASET Haber Girişi : 01 Mayıs 2013 12:08
GÖRÜNTÜLER BUNLAR MI İŞÇİ DEDİRTTİ
İşçi sendikaları, "1 Mayıs'ta Taksim'deyiz" inadından vazgeçmedi. İstanbul Valisi, "Taksim'e çıkmak kesinlikle yasak" cevabı verdi. Ancak sendikalar, meydan düzenlemesi nedeniyle inşaat halindeki Taksim'de miting yapmak için ısrar etti.

İşçi sendikaları, "1 Mayıs'ta Taksim'deyiz" inadından vazgeçmedi. İstanbul Valisi, "Taksim'e çıkmak kesinlikle yasak" cevabı verdi. Ancak sendikalar, meydan düzenlemesi nedeniyle inşaat halindeki Taksim'de miting yapmak için ısrar etti. Çalışmalar nedeniyle küçük bir alanın kaldığı meydana, on binlerce insanın yığılmasının, güvenlik açısından doğuracağı sakıncalar görmezden gelindi.

İSTANBUL'DA TOPLU TAŞIMA İPTAL

İstanbul'da, "Sokağa çıkma yasaklarına" benzer önlemler alındı. Deniz otobüsünden, metroya, metrobüsten otobüs seferlerine kadar pek çok toplu ulaşım aracı çalışmamasına rağmen işçiler Taksim'e girmeye çalışıyor.

1 MAYIS GERGİNLİĞİ

RESTLEŞME GAZA BOĞDU

Taksim restleşmesi bugün Beşiktaş'ı Mecidiyeköy'ü Taksim'i gaza boğdu. Polis Beşiktaş, Şişli ve Mecidiyeköy'de toplanan gruplara tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.  Yüzleri kapalı marjinal örgüt mensuplarının polise taş ve molatofla karşılık vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.