GEZİNİN BAŞI DA MASUM DEĞİLDİR

SİYASET Haber Girişi : 25 Eylül 2013 11:04
GEZİNİN BAŞI DA MASUM DEĞİLDİR
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD ziyareti sırasında bir gazeteye verdiği röportajda "Gezi olaylarının başlangıcı ile gurur duydum" ifadesini kullandı.
 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD ziyareti sırasında bir gazeteye verdiği röportajda "Gezi olaylarının başlangıcı ile gurur duydum" ifadesini kullandı.

CUMHURİYET GÜL'E ÇAKTI

Abdullah Gül'ün bu açıklaması Gezi olaylarını destekleyenler tarafından memnuniyetle karşılandı ama Cumhuriyet gazetesi Cumhurbaşkanı'na manşetten çakmayı ihmal etmedi. Cumhuriyet, "Köşk'ten Gül'e Gezi sansürü" manşeti ile çıkarken, Gül'ün ABD'deki Gezi ile ilgili demeçlerine Çankaya Köşkü'nün sitesindeki açıklamada yer verilmediğini ilan etti.

YİNE YARANAMADI

Gezi olayları sırasında polis şiddeti olduğundan yakınan Cumhuriyet ayrıca Abdullah Gül için "polisi savundu" başlığı ile de Cumhurbaşkanı'na tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Gül, gerek Gezi olaylarının başladığı sırada verdiği demeçlerle gerekse ABD ziyareti sırasındaki sözleri ile Gezicileri sevindirmişti. Ancak öyle görünüyor ki Cumhuriyet gazetesi ve çevresine yine yaranamadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.