Gençlik ve Spor Bakanlığından Muhteşem Performans

GÜNDEM Haber Girişi : 31 Aralık 2014 11:47
Gençlik ve Spor Bakanlığından Muhteşem Performans
Gençlik ve Spor Bakanlığı, yıl içinde gelen 70 binden fazla başvuru talebini, Hızlı geri dönüş, samimi yaklaşım ve tatmin edici sonuç prensibiyle değerlendirdi.
GENÇLİK VE SPOR  BAKANLIĞI VATANDAŞIN SESİ KULAĞI OLDU!

-BAKANLIK İLETİŞİM  MERKEZİ,  YIL İÇERİSİNDE GELEN 70 BİNDEN FAZLA TALEBİ DEĞERLENDİRDİ

-İLETİŞİM MERKEZİNE BAŞVURUDA BU YIL REKOR KIRILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı,  yıl içinde gelen 70 binden fazla başvuru talebini, Hızlı geri dönüş, samimi yaklaşım  ve tatmin edici sonuç prensibiyle değerlendirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı İletişim Merkezi'nin 2014 faaliyet raporuna göre, kullanılan çeşitli sistemler aracığıyla bakanlığa bu yıl toplam 71 bin 270 başvuru ulaştı.

2014 yılı içerisinde iletişim merkezine ulaşan başvuruların sayısı 2012 yılına göre yaklaşık % 100, bir önceki yıla oranla da yaklaşık % 38'lik artış gösterdi.

EN FAZLA BAŞVURU EYLÜL AYINDA OLDU

Bakanlığın iletişim merkezine yıl içerisinde tüm başvuru yolları ile gelen başvuruların aylara göre dağılımda en dikkat çekici veri Eylül ayında gerçekleşti. Toplamda 25 bin 226 başvurunun gerçekleştiği söz konusu ayda,  bu artışın, yurt başvuru sonuçlarının açıklanması sebebiyle kaydedildiği bildirildi.

 Merkeze gelen başvuruların diğer aylara göre dağılımı ise şöyle oldu;

Ocak (3 bin 484), Şubat: (2 bin 833) Mart (4 bin 684),  Nisan: (3 Bin 461),  Mayıs (3 bin 665), Haziran (2 bin 981), Temmuz ( 2 bin 982),  Ağustos (5 bin 500), Eylül (25 bin 226), (Ekim 6 bin 183), Kasım (5 bin 163) Aralık (5 bin 108)

EN FAZLA BAŞVURU BİMER ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı İletişim Merkezi'nde birimlere göre en fazla başvuru BİMER (Başbakanlık İletişim Merkezi) üzerinden geldi. BİMER üzerinden toplam 53 bin 668 başvuru gerçekleşti.  

Bakanlığın iletişim merkezine;  AKİM (AK Parti İletişim Merkezi) üzerinden 2 bin 907, İletişim Merkezi sistemi (bilgiedinme.gsb.gov.tr) üzerinden 6 bin 840, Bilgi edinme başvurusu bazında  7 bin 513 ve  kurumsal mail adresi aracılığıyla 342 başvuru yapıldı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ YAKINDAN İLGİLENDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yıl içinde Bakanlık İletişim Merkezi'ne gelen taleplerle yakından ilgilendi.

Bakan Çağatay Kılıç, kendisine Bakanlık İletişim Merkezi üzerinden ulaşarak Slaven Bilic ve futbolcuların imzasının bulunduğu Beşiktaş formasını isteyen Adana'da yaşayan engelli Emrah Çevik'in en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Emrah Çevik, en büyük hayalinin imzalı Beşiktaş forması olduğunu belirterek, isteğini " Sizden Beşiktaş'ın imzalı yeni sezon formasını ve özellikle Slaven Bilic'in formaya imza  atmasını istiyorum" ifadesiyle Bakan Çağatay Kılıç'a ulaştırdı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile konuya ilişkin iletişime geçmesinin ardından, kulüp yetkileri Beşiktaş'ın yeni sezon formasını Teknik Direktör Slaven Bilic ve tüm futbolculara imzalattı. İmzalı forma daha sonra Emrah Çevik'e gönderildi.

"Hayata daha güzel ve anlamlı bakabiliyorum"

Formasına kavuşan Emrah Çevik de Bakan Çağatay Kılıç'a imzalı Beşiktaş formasını üzerine giyindiği bir fotoğrafla teşekkür etti.

Fotoğrafının altına duygu ve düşüncelerini belirten bir not da ekleyen Çevik, duygularını Bakan Çağatay Kılıç'a şöyle anlattı:

"Sayın Bakanım, talebimi ilettiğimde bana aynı gün dönüş yapacağınızı ve böylesine önemseneceğimi hiç tahmin etmezdim. Hayalim olan imzalı Beşiktaş formasını bana gönderdiğiniz için şahsınıza, Bakanlık İletişim Merkezindeki ekibinize, Beşiktaş Kulübü'ne ve Beşiktaşlı futbolculara ne kadar teşekkür etsem azdır. Gönülden desteklediğim takımımın imzalı formasını göndererek beni çok mutlu ettiniz. Hayallerim gerçek oldu. Sizler başımızda olduğunuz sürece hayata daha güzel ve anlamlı bakabiliyorum."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.