GENÇ:'SAMSUN'U HEDEFE ULAŞTIRMAK KOLAY'

SİYASET Haber Girişi : 05 Ekim 2013 21:35
GENÇ:'SAMSUN'U HEDEFE ULAŞTIRMAK KOLAY'
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunlular olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için el ele, kol kola birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunlular olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için el ele, kol kola birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi. Genç, "AK Parti Süper Lig'dedir, şehrimizi de hükümetimizin desteğiyle Süper Lig'e birlikte çıkarabiliriz" dedi

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, yönetim kurulu üyeleri, köy temsilcileri ve partililerin katıldığı toplantıda, AK Parti'nin Süper Lig'de olduğuna işaret ederek, Osman Genç, Samsunlular olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için el ele, kol kola birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi.

'SAMSUN'U HEDEFE ULAŞTİRMAK BİZİM İÇİN KOLAY'

Toplantıda yaptığı konuşmada AK Parti'nin 11 yıllık bir parti olmadığını, 150 yıllık bir davanın adı olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Başbakanımız, Türkiyemiz için bir hedef ortaya koydu. 2023, ardından 2071 ve Osmanlı'nın 800. kuruluş yıldönümü olan 2099. Bizler de Samsunlular olarak bu hedefin gerçekleşmesi için birlik olmalıyız. Büyük Türkiye hedefinde Büyük Samsun'u hep birlikte şekillendirebiliriz. Geçmişte bunu başaran ve uluslararası bir şehir olan Samsun'un bu hedefe ulaşması bizim için hiç de zor değil" dedi.

'ŞEHRİMİZİ SÜPER LİG'E BİRLİKTE TAŞİYABİLİRİZ'

Kavga etmeden, tüm halkı kucaklayan bir anlayışa sahip olduklarını ifade eden Başkan Genç, "AK Parti, sayın Başbakanımız önderliğinde Süper Lig'dedir. Diğer partilerin ne bu şehre ne de bu ülkeye katacakları hiç bir şey kalmamıştır, yoktur. Yaptıklarımızı halkımıza doğru anlatmalıyız. Gayesi halkımıza, ülkemize hizmet etmek olan Başbakanımız önderliğindeki AK Parti'de siyaset yapmak hepimiz için bir şanstır. Bizler her zaman teşkilatlarımızla, halkımızla, sivil toplum örgütlerimizle bugüne kadar uyumlu bir şekilde çalıştık. Biz Samsunlular olarak büyük bir aileyiz. Ve bu büyük aile olarak hep birlikte hükümetimizin de desteğiyle şehrimizi de Süper Lig'e taşıyabiliriz" diye konuştu.

  HOCAOĞLU'NDAN BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Samsun'un gelişmesine yaptığı katkılardan dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da, şunları söyledi: "Canik'in 10 yıl önceki halini herkes biliyor. Bu ilçeye gelmeye çekinenler şimdi Canik'i tercih ediyor. Yapılan bütün kültür, eğitim, spor, ticaret, sağlık hizmetlerinin altında imzası olan Başkanımız Osman Genç, AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilemiştir. İlçemizi hayallerin de ötesine taşıyan ve şehrimizin gelişmesine katkıda bulunan Başkanımıza teşekkür ediyoruz." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.