Genç, Samsunluların fikirlerini inceliyor"> Genç, Samsunluların fikirlerini inceliyor"> Genç, Samsunluların fikirlerini inceliyor">

Genç, Samsunluların fikirlerini inceliyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Kasım 2013 22:22
<font color=Genç, Samsunluların fikirlerini inceliyor" />
Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in Samsunluların şehirle ilgili fikirlerini ve önerilerini almak amacıyla yola çıkarılan 'Samsun İçin Fikrim Var Tırı' büyük ilgi görürken, vatandaşların verdiği fikirl

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in Samsunluların şehirle ilgili fikirlerini ve önerilerini almak amacıyla yola çıkarılan 'Samsun İçin Fikrim Var Tırı' büyük ilgi görürken, vatandaşların verdiği fikirler Genç ve ekibi tarafından tek tek inceleniyor. Genç, "Şehrimizi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Herkesin fikri bizim için çok önemlidir" dedi.

Samsun İçin Fikrim Var Tırı, Samsun'un ilçelerini gezmeye devam ediyor. Şu ana kadar Canik, Vezirköprü, Havza, Çarşamba ve Kavak ilçelerini dolaşan Samsun İçin Fikrim Var Tırı, vatandaşların büyük ilgisini gördü. Samsun İçin Fikrim Var Tırı'nda bulunan formlar, binlerce vatandaş tarafından doldurularak Fikir Kutusu'na atıldı. Samsunluların en çok şikayet ettiği konuların başında işsizlik ve ulaşım problemleri geliyor.

'ULAŞIM VE İŞSİZLİK SORUNU KALMAYACAK'

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, ekibiyle birlikte her akşam Samsunluların fikir ve önerilerini değerlendiriyor. Doldurulan formları tek tek inceleyen ve kayıt alan Genç, vatandaşların büyük çoğunun ortak sorunu olan işsizlik ve ulaşım problemlerini çözmeye yönelik projelerinin hazır olduğunu ve Samsun'da ulaşım ile işsizlik sorununun kalmayacağını söyledi.

'HER FİKRİ TEK TEK İNCELİYORUZ'

1978'ten itibaren siyasetin içerisinde olduğunu ve Samsun'u karış karış bildiğini ifade eden Genç, "Şehri ve sorunlarını sadece bizim bilmemiz yetmiyor. Bir yerde yaşanan sorunu en iyi orada yaşayan ve o sorunla karşılaşanlar bilir. Bu bakımdan halkımızın ne istediği, fikirleri, düşünceleri bizim için çok değerli. Bizim yönetişim anlayışımızda herkes yönetime katılacak. Biz şehrin ortak akılla yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü bize göre 'Başarı ekip işidir.' Dolayısıyla şehir olarak da "ekip" olacağız. Şehrin tüm katmanları Samsun'la alakalı söz hakkına sahip olacak. Onun için bize gelen her bir fikri tek tek inceliyoruz" dedi.

Etiketler : Osman Genç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.