Fatih Öztürk Hac'dan dönen Muharrem Soylu'yu ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Ekim 2014 10:05
Fatih Öztürk Hac'dan dönen Muharrem Soylu'yu ziyaret etti
Bu yıl Mukaddes Topraklara giderek Hac görevini yerine getiren Hacılarımız yurda dönüşünü tamamlayarak ziyaretçilerini kabul etmeye başladılar.
Bu yıl Mukaddes Topraklara giderek Hac görevini yerine getiren Hacılarımız yurda dönüşünü tamamlayarak ziyaretçilerini kabul etmeye başladılar. 
SAMSUN BÜLTEN - Hac'dan dönen  Muharrem Soylu ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. Hac ibadetini tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Soylu'yu AK PARTİ 23. Dönem Eski Milletvekili Fatih Öztürk ziyaret etti. Soylu'nun ikram ettiği hurma ve zemzem ikramına Hocam seni çok seviyoruz. Rabbim Haccını kabul etsin. Haccın mübarek olsun dedi. Öztürk yeni sakal bırakan Soyluya Hocam sakal sana çok yakışmış, sakalında mübarek olsun diyerek sakallı halini de kutlamayı ihmal etmedi.  
Muharrem Soylu kimdir?
Muharrem Soylu  sırasıyla İHL'de öğretmen, İlkadım Belediyesinde Müdür, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılmıştı. Son olarak ta Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Otogar Müdürlüğü görevinin yanı sıra,  AK PARTİ Gazi ve İlkadım Belediyesinde Belediye Meclis üyelikleri görevini de yapmıştı. Çevresi tarafından sevilip sayılan bir kişiliğe sahip olan Soylu 2014 Hac döneminde Hacca giderek görevini yerine getirmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.