Fatih Mahallesi Muhtarı Yaşar Keklike son görev

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Ekim 2016 12:11
Fatih Mahallesi Muhtarı Yaşar Keklike son görev
Geçirdiği Kalp krizine yenilerek vefat eden Fatih Mahallesi Muhtarı Yaşar Keklikin cenazesi Fatih Mahalellis Fatih Camiinden kılınan cenaze namazından sonra Kıranköy Mezarlığında toprağa verildi.
 Geçirdiği Kalp krizine yenilerek vefat eden Fatih Mahallesi Muhtarı Yaşar Keklikin cenazesi Fatih Mahallesi Fatih Camiinden kılınan cenaze namazından sonra Kıranköy Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye yoğun katılımdan dolayı cami ve çevresinde büyük kalabalıklar oluştuğu görüldü. 

Samsunun sevilen sayılan muhtarları arasında yer alan Yaşar Kekliki sevenleri cenazesinde yalnız bırakmadı.

Yaşar Keklik iki dönemdir yaptığı Fatih Mahallesi Muhtarlığı esnasında vatandaşların her derdiyle yakından ilgilenmesiyle tanınıyor.

Cenazeye katılan vatandaşlar  mahalleli yalnız muhtarını değil iyi günde kötü günde hep yanlarında olan bir dostunu da kaybetti. Yerinin doldurulması çok zordur. 

O örnek bir muhtardı. Bugün buraya toplanan bu kalabalıkta onun bu kişiliğini gösteriyor. Mekanı Cennet olsun diyerek duygularını dile getirdiler.

Cenazesinde bile ders verdi.

Vatandaşlar her şey gelip geçicidir. Makamlar koltuklar unvanlar...Bu cenazeye gelenlerin tümü samimi bir şekilde geldiler. Onları buraya getiren tek şey Yaşar Keklikin yaşarken insanlara karşı gösterdiği yakınlık ve samimiyettir şeklinde konuştular.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.