Fatih Mahallesi İhsan Kurnaz'a Muhteşem Mitingle cevap verdi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 30 Mart 2024 13:22
Fatih Mahallesi İhsan Kurnaz'a Muhteşem Mitingle cevap verdi

Fatih Mahallesinden İhsan Kurnaz'a büyük destek:

'İhsan Kurnaz Başkanım Seninleyiz'

 

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz Fatih Mahallesinde düzenlenen tarihi mitingte konuştu.

 

 

Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin düzenlemiş olduğu Fatih Mahallesi mitingine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhan Mucur, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mustafa Çavuş, Milliyetçi Hareket Partisi MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, AK Parti İlçe Başkanı Ersin Kasap, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yavuz Anuk, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, Cumhur İttifakı Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilatların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

 

Mahalleye girişinde Mehteran Takımı ile karşılanan ve miting alanına kalabalık eşliğinde yürüyen İhsan Kurnaz'a  'Hoşgeldin Başkanımız' sloganları atıldı.

 

İhsan Kurnaz: Görev verdiğiniz takdirde bu sevgiye ve bu ilgiye layık olmak için daha çok çalışacağız

 

Dakikalarca Havai Fişek gösterisi eşliğinde festivale dönen Miting Alanında vatandaşlara hitap eden İhsan Kurnaz Siz her şeyin en güzeline layıksınız. Size hizmetlerin en güzelini yapmak, gece gündüz durmadan çalışmak boynumuzun borcudur. Görev verdiğiniz takdirde bu sevgiye ve bu ilgi layık olmak için çalışacağız. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum diyerek konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.