FATİH ERBAKAN SAMSUNDA KONFERANS VERDİ

SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2014 13:09
FATİH ERBAKAN SAMSUNDA KONFERANS VERDİ
Erbakan Vakfı Samsun Şubesi tarafından İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. FatihErbakan ve çok sayıda davetli katıldı.
Erbakan Vakfı Samsun Şubesi tarafından İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. FatihErbakan ve çok sayıda davetli katıldı. Dualarla başlayan program,Erbakan'ın hayatını anlatan sinevizyon gösterimi ile devam etti. ErbakanVakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, babası Necmettin Erbakan için düzenlenen toplantının bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu. Erbakan, "Bu akşam Erbakan Vakfımızın SamsunŞubesi'nin düzenlemiş olduğu Erbakan'ı Anma ve Anlama programını,Samsun'daki bütün samimi Milli Görüşçü kardeşlerimiz ile birlikte icra ediyoruz. Bu toplantıda bulunanlar, bu akşam bu salonu coşkulu bir şekilde dolduranlar, sadakat timsali Milli Görüşçülerdir. Milli görüşü Erbakanhocamızın vermek istediği mesajı doğru anlayan sadık samimi, şuurlu, gerçek Milli Görüşçülersiniz" dedi.
Etiketler : FATİH ERBAKAN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.