FATİH ATLI SELİM ÖZBALCI'NIN HAKSIZLIĞINA DAYANAMADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Mart 2019 19:34
FATİH ATLI SELİM ÖZBALCI'NIN HAKSIZLIĞINA DAYANAMADI
Kırkpınar Başpehlivanlarından ve çevresinde sevilip sayılan simalarından Fatih Atlı Ladik Belediye Başkanı selim Özbalcı'nın kendilerine yaptığı haksızlığı sosyal medyada gündeme taşıdı.
KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI FATİH ATLI: SELİM ÖZBALCI'NIN HAKSIZLIĞIN DAHA FAZLA DAYANAMADI  

Kırkpınarın Ladikli Başpehlivanlarından ve çevresinde sevilip sayılan simalarından Fatih Atlı Ladik Belediye Başkanı selim Özbalcı'nın kendilerine yaptığı haksızlığı sosyal medyada gündeme taşıdı.

Fatih Atlı yaptığı açıklamada şunları yazdı: 

Sevgili Lâdik Halkı ;Bir süredir hakkımızda konuşulan olaylara bir açıklık getirmek istiyorum.Belediye Başkanımız Selim Özbalcı 2017 Kırkpınar güreşlerinden önce Meclis Üyelerimiz Aslan Koca,Ahmet Güçlü ve Mustafa Eraslan ile birlikte gelerek beni ve Ustamı 150 bin tl karşılığında Ladik Belediyesine transferimizi gerçekleştirip görev süresince bu parayı bize vereceğinin sözünü vermiştir.

Bizde başkanımızı sözünün eri birisi olarak bildiğimiz için heryerde dürüstlükten bahsettiği için sözüne güvenip hiç bir resmiyete ihtiyaç duymadık.Fakat başkanımız 2 yıl içinde 3 milyon lira futbola harcadığı halde bize çeşitli bahanelerle sözünde durmamış ve 1 kuruş dahi ödeme yapmamıştır.Bizde bu duruma sessiz kalıp sineye çektik. maaşımız olan asgari ücretimizden Ladik belediyesi spor klübünde yediğimiz yemeğin parasının kesilmesi için talimat vermiş ve kestirmiştir. Buna da sustuk.Güreşlere gitmek için tahsis ettiği arabayı seçim öncesi şirin görünmek için geri almıştır.

BUGÜNE KADAR SAYGIMIZDAN HEP SUSTUK

Bunada sustuk.2 ay önce Ladikli küçük güreşçi çocukları antrenmana getiren servisi iptal etmiştir.Bunada sustuk.Kısa bir süre önce genel paylaştığım bir yazıyı üzerine alarak Klüpteki tek odamızında gerekirse kapısının kırılıp eşyalarımızın atılması talimatını verip bizzat yaptırmıştır.Saygımızdan bütün bu olanları asla dile getirmedik.

SEN GİDİYORSUN BEN BURADAYIM SAHALARDAYIM

Son olarakta bugün itibari ile Belediyedeki işimize son vermiştir.Fakaaattt son olaydan sonra bizimde söyleyecek 2 lafımız var tabiki; Sayın Başkan sen 5 yıldır başkansın ben 13 yıldır Başpehlivanım. Sen seçimle geldin şimdi gidiyorsun ben hala sahalardayım. Senden öncede her türlü sahalardaydım.Senin yaptıkların yapacakların bize yel kaya misali...


KEŞKE EGONA YENİLMESEYDİN

Keşke bu 5 yılda kibirine egona yenilmeseydin...Her girdiğin yeri kırıp dökmeseydin...her kalbi kırıp gitmeseydin Ladik halkına bu kadar kötü davranmasaydında bu memlekette güzel anılsaydın...Bak şimdi vatandaşsın çarşıda ve Çınarın Altında selamını alacak adam bulamayacaksın.Saltanat bitmeyecek sandın değilmi.Hadi şimdi kendi kendine ego yap bağır çağır.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Ben memleketim Ladik’i ve ve seni anlımın teriyle temsil ettim ama sana hakkımı helal etmiyorum. Fakat Memleketimi gururla temsil etmeye devam edeceğim..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.