• İHSANBAŞKAN

Evlilik Programları Rezaletine Son Verilecek

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Mart 2017 22:48
Evlilik Programları Rezaletine Son Verilecek
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, evlilik programlarıyla ilgili çok sayıda şikayet olduğunu ve konu hakkında çalışma yürütüldüğünü belirtip bu programların KHK ile yasaklanabileceğini söyledi.
 REZALET VE KEPAZELİKLERLE DOLU EVLİLİK PROGRAMLARI YAYINDAN KALDIRILACAK

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, evlilik programlarıyla ilgili çok sayıda şikayet olduğunu ve konu hakkında çalışma yürütüldüğünü belirtip bu programların KHK ile yasaklanabileceğini söyledi.

Malatya'da yerel yayın yapan kanalların canlı yayınına katılan Kurtulmuş, bir soru üzerine evlilik programlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Evlilik programları konusunu yakından takip ettiklerini belirten Kurtulmuş, "Bu bizim de çok yakın takip ettiğimiz, üzülerek izlediğimiz bir alan. Bu bizim örfümüze, geleneğimize, inançlarımıza, Türk aile yapısına, Anadolu topraklarının kültürüne uygun olmayan şeylerdir. Zaman zaman bize de ulaşan hiçbir şekilde kabul edilemeyecek sözlerin, davranışların sergilendiği bir takım evlilik programları. Neymiş efendim reytingi çok yüksek ve dolayısıyla reklam gelirleri de çok yüksek. Olmaz olsun böyle reklam gelirleri." dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.