• İHSANBAŞKAN

Eski SBB Başkanı Zihni Şahin'den Mustafa Demir'e Sert Cevap

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Nisan 2023 17:02
Eski SBB Başkanı Zihni Şahin'den Mustafa Demir'e Sert Cevap
Zihni Şahin: Suskunluğumuz asaletimizdendir ancak artık yeter. Her toplantıda, her platformda 11 aylık dönemimizi suçluyor. Söyledikleri tamamen yalan, iftira ve safsatadır

Mustafa Demirin seçim öncesi açıklamaları akıllara ne yapmaya çalışıyor? sorusunu getiriyor.

 

Seçim arefesinde polemiğe yol açmak doğru değil

 

Eski SBB Başkanı Zihni Şahin, Mustafa Demir'e Cevap Verdi

 

Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Mustafa Demir'in dünkü meclis toplantısında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. "Suskunluğumuz asaletimizdendir ancak artık yeter. Her toplantıda, her platformda 11 aylık dönemimizi suçluyor. Söyledikleri tamamen yalan, iftira ve safsatadır" dedi.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in dün gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda meclis üyelerinin özellikle 'borçlanma' ile ilgili eleştirilerine verdiği yanıtta, "Belediye borçları artmadı hatta azaldı. Yusuf Ziya Yılmaz çok örnek ve güzel bir belediyecilik örneği gösterdi. Ama ondan sonraki 11 aylık bir ara dönem oldu. Kimse kusura bakmasın o dönemde belediyenin canına okundu" sözleri, eski başkan Zihni Şahin'in sert tepkisine yol açtı.

 

'SUSKUNLUĞUMUZ ASALETİMİZDENDİR...'
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Zihni Şahin, "Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, zaman zaman, çeşitli platformlarda sürekli benim görev yaptığı 11 aylık döneme atıfta bulunuyor, ağır suçlamalarda yöneltiyor. Bunların tamamı yalandır ve iftiradır. Bugüne kadar olan suskunluğumuz ise korkaklığımızdan ya da suçlu olduğumuzdan değil asaletimizdendir ancak artık hakikaten yeter" dedi.

 

'BÜYÜK BİR İHALE YAPMADIM...'
Zihni Şahin, sözlerine şöyle devam etti: "Biz göreve geldiğimizde eski yönetimin ihalelerini gerçekleştirdik yeni bir büyük ihaleye bile çıkmadık. Hal böyle iken Büyükşehir'in canına nasıl okuduk? Aşırı işçi alımından bahsediyor. Doğru değildir. Aşırı işçi alımını tam tersine kendisi yapmıştır. Sadece kendi medya ordusunu kurmak için 50'ye yakın kişiyi istihdam ettiğini herkes biliyor. 

 

'SAĞLIKSIZ RUH YAPISININ ÜRÜNÜ...'
Bakanlık yapmış birisinin böyle mesnetsiz iddialarla sadece 11 ay görev yapmış bizleri bu şekilde, sık sık suçlaması hakikaten akıl işi değildir. Doğru değildir, adaletli değildir. Bunu defalarca yapmasına karşın sesimizi çıkarmadık. Gerek duymadık. Polemik yaratılsın istemedik. Üstelik aynı partinin 2 belediye başkanıyız, camiaya, partiye zarar vermeyelim dedik. Israrla aynı suçlamaları, üstelik ortada hiçbir şey yokkken, üstelik beni çok iyi tanıyor olmasına rağmen yöneltmeye devam etmesi, kesinlikle sağlıklı bir ruh yapısının ürünü değildir.

 

'İFTİRALARIN TAKDİRİ SAMSUN HALKININDIR'
Kıymetli Bafralılar ve kıymetli Samsunlular, değerli hemşehrilerim, bizlerin nasıl hizmet ettiğimizi, hangi şartlar altında, hangi büyük mücadelelerle belediye başkanlığı yaptığımızı çok iyi bilmektedirler. Sayın Mustafa Demir'in bize yönelik iftiralarının, suçlamalarının ve hezeyanlarının takdirini kıymetli hemşehrilerime bırakıyorum. Zaman en büyük hakimdir. Hak'ka ve adalete olan inancımız tamdır."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.