Eski Bakan Hüseyin Özalp son yolculuğuna uğurlandı

SİYASET Haber Girişi : 12 Mart 2014 11:44
Eski Bakan Hüseyin Özalp son yolculuğuna uğurlandı
Alzheimer hastası olan ve Ankara'daki evinde hayatını kaybeden 6 dönem Samsun Milletvekili olarak görev yapan eski Orman ve Ulaştırma Bakanı 91 yaşındaki Hüseyin Özalp, Samsun Büyük camii'de öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından
Alzheimer hastası olan ve Ankara'daki evinde hayatını kaybeden 6 dönem Samsun Milletvekili olarak görev yapan eski Orman ve Ulaştırma Bakanı 91 yaşındaki Hüseyin Özalp, Samsun Büyük camii'de öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi. 

Cenaze namazını Samsun İl Müftüsü Yrd.Doç. Dr. Hayrettin Öztürk kıldırdı. Cenaze törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlar ve Özalp ailesi katıldı.

Bakan Kılıç, Hüseyin Özalp'ın oğlu Ali Özalp ve aile fertlerini taziyede bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.