ES MİLANO BUTİK ÇİFTLİK CADDESİNDE HİZMETE GİRDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Kasım 2019 18:52
ES MİLANO BUTİK ÇİFTLİK CADDESİNDE HİZMETE GİRDİ
Samsunda önemli markaların yer aldığı ES MİLANO BUTİK Giyim-Moda-Butik Tasarım Mağazası çok sayıda davetlinin katılımıyla Çiftlik Caddesinde hizmete açıldı.
ES MİLANO BUTİK ÇİFTLİK CADDESİNDE HİZMETE GİRDİ

Samsunda önemli markaların yer aldığı ES MİLANO BUTİK Giyim-Moda-Butik Tasarım Mağazası çok sayıda davetlinin katılımıyla Çiftlik Caddesinde hizmete açıldı.

Açılış kurtedelesi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, MHP İl Başkanı Abdullah Karabıçak, KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin tarafından kesildi.

Açılışa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, MHP İl Başkanı Abdullah Karabıçak, KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven olmak üzere STK temsilcileri, İş insanları katıldı.

Giyim-Moda-Butik Tasarım Mağazası  9 Kasım Cumartesi günü saat 14:00 de Çiftlik Caddesi nubara 85'de hizmete açıldı. Eğitimci Ümmet Öngör’ün eşi, Emine Öngör tarafından hizmete giren "ES Milano", "Yeni bir tarz için" Çiftlik Caddesinde açılıyor. Bay ve Bayan giyimde farklı tarzları arayanların adresi haline gelecek olan "ES Milano" şimdiden adından sıkça söz ettirmeye başladı. ES Milano Butik İşletmecisi Emine Öngör, "Aradığınız her şeyi bulabileceğiz ve kıyafet sektöründe Samsun’a yeni bir tarz ve renk katacak olan mağazamızın açılışına katılanlara teşekkür ediyoruz dediler" dedi.

Etiketler : ES MİLANO
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.