Enver Sedat Tamgacı: İlkadıma hizmet için aday adayıyım

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 29 Kasım 2023 10:07
Enver Sedat Tamgacı: İlkadıma hizmet için aday adayıyım
AK Parti'nin İlkadım'da güçlü aday adaylarından biri olan Enver Sedat Tamgacı iddialı açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin İlkadım'da güçlü aday adaylarından biri olan Enver Sedat Tamgacı iddialı açıklamalarda bulundu.

 

Türkiye'nin önemli kurumlarında görev aldığını  şimdi ise doğup büyüdüğü Ilkadım ilçesine hizmet etmek istediğini belirten Tamgacı; "Biz devlet terbiyesi almış, verilen görevleri büyük bir aşkla memleketimize kazandırmak için çaba sarfeden insanlarız. Ben İlkadım'da doğdum büyüdüm. Şimdi kendi memleketim ve ilçem olan İlkadım'a hizmet etmek için aday adayı oldum." dedi.

 

Partimizin teveccühü ve halkımızın desteğiyle aday olup seçimleri kazandıkları takdirde İlkadım'da hizmete atağı başlatacaklarını sözlerine ekleyen Tamgacı; "Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmet odaklı bir anlayışı benimseyen bir belediyeciliği İlkadım'da başlatmak istiyoruz. Orada yapacağımız çok iş var. Projelerimiz şimdiden hazır. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın." diye konuştu.

 

ENVER SEDAT TAMGACI KİMDİR!

 

1974 yılında Samsun İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi’nde doğdu. İlköğretimini 27 Mayıs İlkokulu’nda, orta ve lise öğretimini ise Samsun İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.

 

Sırasıyla Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde Lisans eğitimleri aldı. Master Business Administration (MBA) yaptı.

 

26 yıllık iş hayatına Ankara Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ şirketinde (1997-2000) başladı.

 

Sırasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Ulaşım A.Ş’de (2000-2008), Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım A.Ş’de (2008-2014) İşletme Müdürü olarak, Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ şirketinde (2014-2019) Genel Müdür olarak, Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ şirketinde (2019-2022) Genel Müdür olarak görev yaptıktan sonra 2022 yılından beri TCDD Vakfı Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

 

ANKARA METYROSUNDA GÖREV ALDI

 

Bu süre zarfında Ankara metrosunun devreye alınması, Kadıköy tramvayının devreye alınması, Eyüp teleferiğinin devreye alınması, Kayseri raylı sistemin devreye alınması, Samsun raylı sisteme İşletme Danışmanlığı, Kartal metrosunun devreye alınması, Malatya Trambüs projesinin devreye alınması, Malatya içme suyu isale hattı üzerine 3.3 MW HES proje çalışması gerçekleştirilmesinde etkin görevler aldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.