EMNİYET MÜDÜRÜ TÜRKMENLİ GÖREVE BAŞLADI

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Eylül 2012 22:36
EMNİYET MÜDÜRÜ TÜRKMENLİ GÖREVE BAŞLADI
Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne atanan İsmail Türkmenli, görevine başladı.
 Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne atanan İsmail Türkmenli, görevine başladı.

6 Eylül 2012 tarihinde yayımlanan Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Afyon Emniyet Müdürlüğü görevinden Samsun İl Emniyet Müdürü olarak atanan Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli görevine başladı.

TÜRKMENLİ'NİN ÖZGEÇMİŞİ

Türkmenli, 1964 yılında Ankara'da doğdu. 1981 yılında Polis Koleji'ni, 1985 yılında Polis Akademisi'ni bitirdi. İzmir Polis Koleji, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, Elazığ Polis Okulu, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü emrinde çalıştıktan sonra 30.06.2008 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfien Merkez Emniyet Müdürü unvanıyla Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve Polis Baş Müfettişi unvanıyla Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda görev yapmış olup; Ana Komuta Kontrol Merkezi Başkanlığından, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürülüğüne en son ise 06 Eylül 2012 tarihinde yayımlanan Emniyet Müdürleri kararnamesi ile de Samsun'a atanmıştır. Müdür Türkmenli, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.