EMBİYA SANCAK'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TAVSİYE

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Temmuz 2018 11:14
EMBİYA SANCAK'TAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TAVSİYE
Samsun'un bilinen ve tanınan simalarından Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı Embiya Sancak Samsunun tanıtımı için getirilen Rus Blogger Kızlar konusunda açıklama yaptı.
Samsun'un bilinen ve tanınan simalarından Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı Embiya Sancak Samsunun tanıtımı için getirilen Rus Blogger Kızlar konusunda düşüncelerini dile getirdi.


EMBİYA SANCAK: RUSLARIN GENEL EĞİLİMİ KUMAR VE EĞLENCEDİR

Embiya Sancak: "Rus turistin , yani müşterinin eğilimlerini tespit ettiler mi. Genel eğilimleri başta kumar olmak üzere eğlencedir. SAMSUN'DA BU TÜR MEKANLAR YOK.Samsun'da doğa var ama, onların ülkesinin Karadeniz kıyısından ve bizim Doğu Karadeniz bölgesinden ilginç değil. Üstelik Rus turistin tercihleri arasında doğal varlıklar yer almaz. Tarih ve kültür dersen Samsun bu konuda odak noktası değil. Amasya ve Sinop bağlantılıdır. Belki şöyle olabilir Samsun ve bölgesi turizm destinasyonları için Samsun hava alanını kullanarak en az bir geceleme yapılması düşünülebilir." dedi


SAMSUNLULAR AÇIKLAMA BEKLİYOR
TEPKİ BÜYÜK
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından araştırılıp bilgi elde edilmeden yüzbinlerce lirayı Rus Blogger kızların Samsunu tanıtımı başlığı altında israf edipbu konuda hiçbir açıklama yapmaması Samsunluların tepkisini artırmaya devam ediyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.