Eldar Uka Samsun Yazarlar Derneğini Ziyaret Etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Aralık 2017 20:27
Eldar Uka Samsun Yazarlar Derneğini Ziyaret Etti
İlkadım Belediyesi-İlkadım Kent Konseyinin davetlisi olarak "Osmanlının Balkanlardaki İzleri" konulu bir dizi konferanslar vermek üzere Samsunda bulunan Kosovalı Araştırmacı-Tarihçi Eldar Uka Samsun Yazarlar Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı A
 İlkadım Belediyesi-İlkadım Kent Konseyinin davetlisi olarak "Osmanlının Balkanlardaki İzleri" konulu bir dizi konferanslar vermek üzere Samsunda bulunan Kosovalı Araştırmacı-Tarihçi Eldar Uka Samsun Yazarlar Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Seven'le görüştü. 


Seven Uka'ya yayınladığı kitaplardan oluşan kitap seti hediye etti. 


Ziyarette İlkadım Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Şamil Bilgü, İlkadım Kent Konseyi Genel Sekreteri İbrahim Ibrahim Kurt, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, İlkadım Belediye Temsilcisi Kemal Şen, Deniz Kültür Merkezi Sahibi Şuayip Karaoğlan, SamsunYazarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İhsan İde ve Ahmet Köksal hazır bulundu.

UKA'NIN MAKALELERİ SAMSUN BÜLTEN'DE YAYINLANIYOR
Erdal Uka Samsun günlerinin dolu dolu geçtiğini daha önceden tespit edilen okullarda Balkanlarda Osmanlı İzleri konulu konferanslar vermenin keyfini yaşadığı ifade ederek; "Makalelerim Türkiye'de Samsun Bülten (www.samsunbulten.com) ve (www.samsunyazarlardernegi.com) sitelerinde yayınlanmaktadır. Bu ziyaretimde her ikisini de bir arada ziyaret etmekten büyük mutluluk duydum. Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'le yüz yüze tanışmak istiyordum bu gerçekleşti. Beni samsuna davet eden İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan Tok ve İlkadım Kent Konseyine teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.