Eğer iddialar doğruysa yandı

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mart 2022 11:36
Eğer iddialar doğruysa yandı

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay için yapılan kaçak villaya ‘Zeytin işleme tesisi' yalanıyla inşaat izni alındığı ortaya çıktı. İzmir Tarım İl Müdürlüğü, arazideki yapılaşma ile ilgili inceleme başlattı.

 

Tunç Soyer'den sonra CHP Grup Başkanvekili Engin Altay için yapılan kaçak villaya da 'Zeytin işleme tesisi' yalanıyla inşaat izni alındığı ortaya çıktı. Tapuda "zeytinlik" olarak görünen 10 bin 164 metrekarelik araziye inşa edilen kaçak villa için Tarım İl Müdürlüğü'nden 'Zeytin işleme tesisi inşa edeceğiz' denilerek izin alındığı belirlendi.

 

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, Urla'da havuzlu süper lüks kaçak villa yaptırdığına ilişkin haberi, İzmir'in gündemine bomba gibi düştü.

 

Yapılan araştırma, tarım arazisine yasa ve yönetmeliklere aykırı olarak inşa edilen süper lüks villa ile ilgili bir gerçeği daha gözler önüne serdi. Tapuda "zeytinlik" olarak görünen 10 bin 164 metrekarelik araziye inşa edilen kaçak villa için Tarım İl Müdürlüğü'nden 'Zeytin işleme tesisi inşa edeceğiz' denilerek izin alındığı ortaya çıktı.

 

Haberi ihbar kabul eden İzmir Tarım İl Müdürlüğü, Karaburun ilçesi Mordoğan Mahallesi'nde yer alan ve tapu kayıtlarında zeytinlik olarak işli olan 289 ada 34 parseldeki yapılaşma ile ilgili inceleme başlattı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.