Dursun Koç: Yılmaz Karagöz KADEF'ten İstifa Etmeli

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Haziran 2017 11:05
Dursun Koç: Yılmaz Karagöz KADEF'ten  İstifa Etmeli
Kavak Dernekler Federasyonu'nun (KADEF) İlkadım Derebahçe Sosyal tesislerinde gerçekleştirdiği iftar yemeğinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna söz verilmemesine tepkiler sürüyor.
 KARAGÖZE TEPKİ GÖSTERDİ 

Kavak Dernekler Federasyonu'nun (KADEF)  İlkadım Derebahçe Sosyal tesislerinde gerçekleştirdiği  iftar yemeğinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna söz verilmemesine tepkiler sürüyor.
 

Bir tepkide Bursa Yaşar Doğu Kavaklılar derneğinden Geldi.


Dernek Başkanı Dursun koç Sosyal Medya hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

YILMAZ KARAGÖZÜ KINIYOR VE İSTİFASINI BEKLİYORUZ

"Saygı değer hemşehrilerim öncelikle tüm islam aleminin kadir gecesini tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.bu akşam KADEF kavak dernekleri federasyonu nun düzenlemiş olduğu iftar programından dolayi başta KADEF genel baskanı Yılmaz KARAGÖZ Olmak üzere emeği gecen herkese bursa samsun Kavak Yaşar Doğu derneği yönetim kurulu başkanı olarak teşekkür ediyorum.Tabi bu arada yeni öğrendigim bir konu hakkında fazla bilgim yok tabii sosyal medyadan okuduğum ve yorumlardan yola çıkarak bu aksamki iftarda kavak belediye başkanımıza söz verilmemesini ben de şiddetle kınıyor .

Muhatabından bir açıklama yapmasını bekliyoruz . Sizleri Bursada en iyi şekilde temsil etmeye çalışan ve Bursada sivil toplum kuruluşu ve söz sahibi olan bir dernek olarak bir açıklama yapılmasıni bekliyoruz . Kavakta yapılan hizmetleri biz bursadan görüp hep gurur duyuyoruz.kavak belediye Başkanımız Ibrahim Sarıcaoğlu baskanımızın her zaman yanında oldugumuzu bilmenizi istiyoruz .baskanımiza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı şahsım ve tüm yönetim kurulu üyeleri adına sonsuz teşekkürler ediyorum. Başkanımıza saygı ve selamlarımızla"

Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu başkanı Dursun Koç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.