Dr. Mehmet Muş'a Türkiye Şehit ve Gaziler Derneğinden anlamlı ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Eylül 2023 20:56
Dr. Mehmet Muş'a Türkiye Şehit ve Gaziler Derneğinden anlamlı ziyaret

Dr. Mehmet Muş'a Türkiye Şehit ve Gaziler Derneğinden anlamlı ziyaret

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Genel Başkanı Mustafa Işık, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri biirlikte Eski Ticaret Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş'u ziyaret ettiler.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Genel Başkanımız Mustafa Işık Beyle birlikte Sayın Milletvekilimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine plaket takdim ettik. Derneğimize karşı göstermiş oldukları ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkürlerimizi arz ettik. Bizi gönülden ağırladıkları için Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Samsun Şubesi olarak  kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.  

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.