Doç. Dr. Hayati Akbaş'a teşekkür plaketi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Ekim 2022 00:09
Doç. Dr. Hayati Akbaş'a teşekkür plaketi
FBM Estetik Tıp Merkezi Kurucusu Doç. Dr. Hayati Akbaş'a Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Doç. Dr. Hayati Akbaş'a teşekkür plaketi

FBM Estetik Tıp Merkezi Kurucusu Doç. Dr. Hayati Akbaş'a Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Ahmet Seven: "Kurduğu FBM Estetik Tıp Merkezi ile Samsun'un gururu haline gelen Sn. Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın başarılı çalışmalarıyla Dünya çapında takdir görmesi bize son derece gurur yaşatmaktadır. Sağlık kenti olarak'ta ifade edilen Samsun'u estetik cerrahi dalında kıtalara taşımaktadır. Bu anlamda Samsun'un Dünya'ya açılan yüzü olmuştur. Aynı zamanda bir memleket sevdalısı olan Sn. Doç. Dr. Hayati Akbaş'a gönlündeki güzelliği insanların yüzüne yansıtan mesleğinin duayeni bir cerrah olarak teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diyerek konuştu.

 

 

FBM Estetik Tıp Merkezi Kurucusu Doç. Dr. Hayati Akbaş'ta takdim edilen plaketin kendisi için manevi değeri olduğunu ifade ederek: " Çalışmalarımızın takip edilerek takdir görmesi bizim için mutluluk vericidir. Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e böyle bir incelik göstermelerinden dolayı ben de teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

Yazar Ahmet Seven ayrıca Doç. Dr. Hayati Akbaş'a kendi yazmış olduğu Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu Kitabını imzalı olarak hediye etti. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.