DEMİRTAŞ EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ İLAN EDİLDİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 17 Eylül 2012 22:09
DEMİRTAŞ EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ İLAN EDİLDİ
Eğitim’e 2012 yılında 1 milyon TL’lik ayırdığı bütçeyle eğitim camiasının takdirini toplayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş" Eğitim Gönüllüsü Başkan" ilan edildi.

 

Eğitim’e 2012 yılında 1 milyon TL’lik ayırdığı bütçeyle eğitim camiasının takdirini toplayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş" Eğitim Gönüllüsü Başkan" ilan edildi.

Başkan Demirtaş, Eğitime olan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek, eğitime verilen desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Öğrenciler ve öğretmenler üç ay süren yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılına merhaba derken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilk ders zilinde öğrencileri yalnız bırakmadı. Sema-Cengiz Büberci Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencileriyle 2012-2013 eğitim ve öğretim yıl açılış programı Başkan Demirtaş’ın katılımı ile start aldı. Saygı duruşunun ardından yüksek sesle okunan İstiklal Marşının akabinde Okul Müdürü Seher Kulein açılış konuşmasını yaptı.

 

Kulein konuşmasında, " Yaz ayında yoğun bir tempoyla yeni eğitim ve öğretim dönemi hazırlıkları içersinde olduklarını belirterek, " Okulumuzu yeni eğitim dönemine açarak sizlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu çalışmada emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a şükranlarımı ve teşekkürlerim sunuyorum" dedi. 

Açılışta konuşma yapan Tarih öğretmeni İlhan Sancının öğrencisi Eda Demirin başarı azmini anlatan şiiri, öğrencilerden büyük alkış topladı.

Bilgiyi üreten ve paylaşan, insanlığın yararına sunabilen genç nesillerin, ülkelerin en büyük zenginliği olduğunu belirten Başkan Demirtaş, " Buraya gelirken 40 yıl geriye giderek şuan yaşadığınız heyecanı yaşadım. Bu günleri ileriki yaşlarda sizlerde anacaksınız “dedi. 

İnsana yapılan en önemli yatırımın eğitimi olduğunu altını çizen Başkan Demirtaş, " Bizde İlkadım Belediyesi olarak, imkanlarımız ölçüsünde tüm okullarımıza kaynaklarımızı transfer etmeye devam edeceğiz. Amacımızı sizleri daha iyi bir ortamda, daha sağlıklı bir mekanda eğitim yapmalarını sağlamaktır diye konuştu. Ben bu vesile ile 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerime başarılar diliyorum diye konuştu. 

Öte yandan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavacık 75. Yıl İlköğretim Okulu’ndaki eğitim-öğretim döneminin açılış programına katıldı. 

Programa  İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, okul müdürleri, veliler ve öğretmenler katıldı. 

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlunun ders zilinin çalmasını ardından Başkan Demirtaş 1-A sınıfı öğrencileriyle beraber okul sıralarına oturarak ders kitaplarını takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.