Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Samsunlu bir doktor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Mart 2016 19:22
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Samsunlu bir doktor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırladığı başarılı doktorlar arasında Doç. Dr. Servet Kayhan'n da yer alması sevinçle karşılandı.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırladığı başarılı doktorlar arasında Doç. Dr. Servet Kayhan'ın da yer alması sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Doç. Dr. Servet Kayhan'la bir süre sohbet ettiği görüldü. 

Samsunlu olan Doç. Dr. Servet Kayhan sahasında başarılı çalışmalarıyla biliniyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tıp Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen doktorlar için düzenlediği akşam yemeğine Doç Dr Servet Kayhan da katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen yemekte; Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yapan ve başarılarıyla takdir kazanmış tıp hekimleri yer aldı.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde doktorlarla akşam yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki terör saldırısına değinerek "Bu mesele artık, işte Kızılay'daki son saldırıda da görüldüğü gibi, topyekûn milletimizin hayatına kast eden alçaklarla daha etkili mücadele edebilme meselesidir. Ülkemizdeki ve dünyadaki bir takım çevreler bir yol ayrımındadırlar. Ya bizim yanımızda olacaklar ya da teröristlerin yanında yer alacaklar. Bu işin ortası yoktur" dedi.


Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen yemekte; Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yapan ve başarılarıyla takdir kazanmış veya alanlarında dünya çapında başarılara imza atmış tıp hekimleri, meslek hayatında 50 yılı geride bırakmalarına rağmen hizmet vermeye devam eden doktorlar, bazı tıp fakültelerinin dekanları ve son sınıflarından öğrenci temsilcileri, özel sektör sağlık kuruluşlarının yöneticileri, Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarından uzmanlar ve Cumhurbaşkanlığı bünyesinde hizmet veren doktorlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafiri olarak ağırlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemek öncesinde misafirlerine hitaben bir konuşma yaptı.


Doç. Dr. Servet Kayhan Kimdir?
Eğitim ve Uzmanlık
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi - İngilizce - Tıp Eğitimi
İstanbul Heybeliada Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Uzmanlık
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi - Doçentlik
Tıbbi İlgi Alanları
Solunum yoğun bakımı, Bronkoskopi ve girişimsel pulmonoloji, Uykuyla ilişkili solunum hastalıkları, Akciğer kanseri, KOAH (Kronik obstrüktif akciğer hastalıkları), Astım ve allerjik solunum hastalıkları, Sigara bırakmaya yönelik tedaviler, Tüberküloz, Plevra hastalıkları
İdari Görevler
1. Artvin Devlet Hastanesi, Başhekim, 2001-2003
2. Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi, Başhekim, 2006-2011
Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler
1. Türk Torak Derneği
2. Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği
3. Akciğer Sağlığı ve Yoğun Bakım Derneği
4. Akademik Solunum Derneği
Ödüller
1. Samsun Valiliği Başarı Belgesi (2012)





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.