Cumhurbaşkanı Erdoğan Terörü destekleyenlere karşı konuştu

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Mart 2016 20:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan Terörü destekleyenlere karşı konuştu
22. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Masum hayatları yok eden eylemleri doğrudan veya dolaylı şekilde destekleyenlerin teröristlerden hiçbir farkı yoktur.

22. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Masum hayatları yok eden eylemleri doğrudan veya dolaylı şekilde destekleyenlerin teröristlerden hiçbir farkı yoktur. Bugün karşımızda iki taraf vardır. Bir yanda masum insanların hayatına kast eden teröristler, diğer yanda ise güvenlik ve adalet bekleyen 79 milyon vatandaşımız bulunuyor. 79 milyon masumun hakkını korumak için bu teröristlerin üzerine mutlaka en şedit, en tavizsiz şekilde gitmek mecburiyetindeyiz' dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 14 ilinden mahalle ve köy muhtarı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Adıyaman, Afyonkarahisar, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Hakkâri, Hatay, Isparta, Karabük, Ordu ve Samsun'dan gelen 400'e yakın köy ve mahalle muhtarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın misafiri olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen öğle yemeğinde ağırlandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.