Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazetecileri uyardı

SİYASET Haber Girişi : 18 Haziran 2017 01:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazetecileri uyardı
Erdoğan 'Manşetlerini gazetelerini terör örgütünün emrine verenlerle eline silah alıp dağa çıkanın arasında hiç bir fark yoktur'
Erdoğan "Manşetlerini gazetelerini terör örgütünün emrine verenlerle eline silah alıp dağa çıkanın arasında hiç bir fark yoktur.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gazetecilerle bir araya geldiği iftar programında konuştu. Erdoğan "Manşetlerini gazetelerini terör örgütünün emrine verenlerle eline silah alıp dağa çıkanın arasında hiç bir fark yoktur. Dünyanın hiç bir yerinde devlet sırlarını yasa dışı yollarla ele geçirip sözüm ona haberleştirmek gazetecilik faaliyeti olarak görülemez" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek " Siyasette söyleyecek sözü olanın bunu ifade edeceği yer yol kenarı değil meclis kürsüsüdür. Mahkeme kararına itirazın usulleri bellidir. Bunun dışında bir hareket  tarzının ne ülkeye ne millete ne de adaletin tecellisine bir katkısı olmayacaktır. Biz ülkemizi güçlü kılmak istiyorsak. O zaman ülkeyi karıştırmanın hiç bir anlamı yoktur. Sizin gibi 15 Temmuz'da da bunu yapanlar oldu. Sizin onlardan ne farkınız var? Onların elinde helikopter vardı tankla topla saldırıyorlardı siz de şimdi yollarda yürüyüş yapıyor akşamları da karavanda istirahat ediyorsunuz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.