Cep Telefonuna gelen reklamlar

GÜNDEM Haber Girişi : 29 Eylül 2013 22:54
Cep Telefonuna gelen reklamlar
Tüketiciler Birliği Başkanı Nazım Kaya, yaptığı açıklamada, günün her saatinde cep telefonları ile elektronik posta adreslerine gelen reklam içerikli mesajların, vatandaşlar açısından çok büyük rahatsızlık kaynağı olduğunu ifade etti.
Tüketiciler Birliği Başkanı Nazım Kaya,  yaptığı açıklamada, günün her saatinde cep telefonları ile elektronik posta adreslerine gelen reklam içerikli mesajların, vatandaşlar açısından çok büyük rahatsızlık kaynağı olduğunu ifade etti.

Son dönemde buna cep ve sabit telefonlardan "sizi mağazamızdaki kampanyamız hakkında bilgi vermek üzere arıyoruz" diye başlayan aramaların eklendiğini dile getiren Kaya, "Halkı canından bezdiren reklam amaçlı SMS'lere cep ve ev telefonlarının aranması da eklendi. En fazla şikayeti bu alanda alıyoruz" dedi.

-Tanıtımda sınır yok- Kaya, internet hizmet sağlayıcıdan çiğ köfteciye, Mahmutpaşa'daki esnaftan lokantacıya kadar bu yolla tanıtımını yapmak isteyen her kuruluşun yurdun dört bir yanındaki tüketicilere reklam içerikli SMS atabildiğine işaret ederek, "Sabahın saat 7'sinde de gecenin 1'inde de mesaj gönderiliyor. Gecenin geç saatlerinde ev ve ya cep telefonları aranarak tanıtım yapılıyor. Ben İstanbul'da yaşıyorum, Ankara'daki çiğ köfteciden, bilmem hangi restorandan mesaj alıyorum. Bu yerler benim telefonumu nereden ediniyor. Tüketici, çığırından çıkmış bir durumla karşı karşıya" diye konuştu.
Etiketler : Cep Telefonu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.