Celal Uzunkaya: Bizim ki Memleket Sevdası

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 11 Aralık 2023 21:04
Celal Uzunkaya: Bizim ki Memleket Sevdası

Celal Uzunkaya KA-DEF'te ağırlandı

 

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Emekli Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya  Karadeniz Bölgesinin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF'i ziyaret etti.

 

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Celal Uzunkaya, Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından KA-DEF binasında ilgiyle karşılandı.

 

Celal Uzunkaya: Bizim ki Memleket Sevdası

 

Celal Uzunkaya Başkanlığı bir bayrak yarışı olarak gördüğünü her insanın memleketi için gerçekleştirmeyi istediği hayalleri olduğunu ifade ederek: "Benim ki memleket sevdası. Tecrübe bilgi ve birikimlerimi memleketime aktarmak istiyorum. Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin" dedi. 

 

Uzunkaya Sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini bugüne kadar hizmet etme yarışında olanların yanında olup onlara destek vermeye çalıştığını, KA-DEF'in bölgede etkin bir STK olduğunu çalışmalarını yakından izlediğini anlattı.

 

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin'de AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Celal Uzunkaya'yı KA-DEF'te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek: Hep birlikte şehrimizi konuştuğumuz . çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ziyarette Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de hazır bulundu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.