Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği ziyaretçilerini ağırladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Ağustos 2021 20:54
Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği ziyaretçilerini ağırladı
AK PARTİ Bursa Milletvekili Refik Özen, AK PARTİ İl Başkan Yardımcısı Servet Kaynar, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, AK PARTİ Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, İlçe Sekreteri Erol Öztürk ve AK PARTİ Yunuseli Mahallesi Temsilcisi Murat

AK PARTİ Bursa Milletvekili Refik Özen, AK PARTİ İl Başkan Yardımcısı Servet Kaynar,  Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, AK PARTİ Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, İlçe Sekreteri Erol Öztürk ve AK PARTİ Yunuseli Mahallesi Temsilcisi Murat Okyay Merkezi Bursa'da bulunan Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneğini ziyaret etti.

Dursun Koç ziyaret anısına Yaşar Doğu Kitabı hediye etti

Dernek Başkanı Dursun Koç ve Dernek Yöneticileri ile ülke gündemi hakkında sohbet eden heyet dernek çalışmalarını yakından takip ettiklerini ayrıca Yaşar Doğu'nun ismini taşımasından dolayı gurur duyduklarını ifade ettiler. 

Özen:  Yaşar Doğu büyük değerimizdir

Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç ziyaretleri anısına Kavak belediye başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun gönderdiği Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu kitabını hediye etti. AK PARTİ Bursa Milletvekili Refik Özen, AK PARTİ İl Başkan Yardımcısı Servet Kaynar,  Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, AK PARTİ Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, İlçe Sekreteri Erol Öztürk ve AK PARTİ Yunuseli Mahallesi Temsilcisi Murat Okyay ziyarette takdim edilen Yaşar Doğu kitabının kendileri için büyük anlam ifade ettiğini söyleyerek  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür edip selam gönderdiler.

Dursun Koç: Sorumluluğumuzun farkındayız

Dursun Koç Bursa'da Yaşar Doğumuzun adını taşıyan bir derneğin başkanı olmaktan onur duyuyorum. Bu ismi taşımanın sorumluluğu içerisinde hareket ediyoruz. Samsunumuzu ve Kavak'ımızı tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesile ile bizlere destek olan Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na bir kez daha teşekkür ediyorum diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.