BURSA'DA YAŞAR DOĞU SEVGİSİ DUYGULANDIRDI

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 19 Eylül 2018 22:55
BURSA'DA YAŞAR DOĞU SEVGİSİ DUYGULANDIRDI
Antalyanın Kepez ilçesinden Bursa'ya gezmeye gelen dadaş Ekrem Şahin Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği binasında Yaşar Doğu'nun resmini görünce duygulandığını söyledi.
Antalyanın Kepez ilçesinden Bursa'ya gezmeye gelen dadaş Ekrem Şahin Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği binasında Yaşar Doğu'nun resmini görünce duygulandığını söyledi.

Dernek binasında Yaşar Doğu'nun resmini gören Ekrem Şahin içeriye gelerek dernek başkanı Dursun Koç'la bir süre sohbet etti..

 Yaşar Doğu'ya olan sevgisinden dolayı Başkan Dursun Koç, Ekrem Şahine Arşt. Yazar Ahmet Seven'in kaleme aldığı Yaşar Doğu' nun hayatını anlatan kitabını hediye etti. Kendisine kitap hediye edilen Şahin çok duygulandığını ifade ederek: "Kitabı okuyacağım. Yaşar Doğu dünya çapında bir kıymettir. Onunla yalnız bizler değil dünya gurur duyuyor. Onun adına kurulan bu derneği hemşerilerim adına  tebrik ve teşekkür ediyorum dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.