• İHSANBAŞKAN

BURSA'DA AFRİN YİĞİDİNE YAŞAR DOĞU KİTABI HEDİYESİ

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 02 Temmuz 2018 22:41
BURSA'DA AFRİN YİĞİDİNE YAŞAR DOĞU KİTABI HEDİYESİ
Merkezi Bursa'da bulunan ve başarılı faaliyetleri ile adından sık sık söz ettiren Samsun Bursa Yaşar Doğu Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Koç ve Halkla İlişkiler ve Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Acar'dan Af
EN GÜZEL HEDİYE YAŞAR DOĞU KİTABINI TAKDİM ETMEKTİR 


Merkezi Bursa'da bulunan ve başarılı faaliyetleri ile adından sık sık söz ettiren Samsun Bursa Yaşar Doğu Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Koç ve Halkla İlişkiler ve Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Acar'dan Afrinde yiğitçe görev yapan Samsunlu Özel harekat Polisi serdar Kabadayı'ya Yaşar Doğu kitabı hediye etti.


Aynı zamanda Yaşar Doğu'nun köyü olan Emirli'den evli olan Serdar Kabadayı kendisine takdim edilen Türk Güreşinin Sembol İsmi Yaşar Doğu kitabından dolayı duygulandığını ifade ederek; " Bu büyük kahramanın hayatını okumak beni mutlu edecektir. Onlar zamanlarının kahramanlarıydılar. Ülkemizin zafere, şampiyonluğa en çok ihtiyaç duyduğu zamanlarda minderlerde Türk Gibi Kuvvetli sözünü haykıran bu büyük insanları yaşatmak boynumuzun borcudur bu anlamda dernek Başkanımız Dursun Koç'a teşekkür ediyorum" dedi.


Dernek Başkanı Dursun Koç ; " Yaşar Doğu'nun ismini taşıyan derneğimizin önemli bir misyonu var. Başta Yaşar Doğu gibi dünyaya mal olmuş bir güreş dehasını tanıtmak unutturmamak yaşatmak gelecek nesillere aktarmak ve onun felsefesini yaygınlaştırmaktır. Bu bakımdan Yaşar Doğu ile ilgili yaptığımız tüm faaliyetleri önemsiyoruz. Bursa'da derneğimiz adına verdiğimiz en anlamlı ödül onun hayatını anlatan kitaptır. Biz bu kitabı kime takdim ettiysek büyük heyecan uyandırdığını gördük. Afrinde yiğitçe görev yapan Özel Harekat Polisi hemşehrimiz Serdar Kabadayıya hediye etmekten biz de büyük onur duyduk. Kahramanlar kahramanlara aşıktır. Aynı zamanda Yaşar Doğu gibi muhteşem bir efsaneye karşı vefa borcumuzu da ödemek istiyoruz. Biz kahramanlar ölünce değil unutulunca kemiklerinin sızlayacağını biliyoruz." diyerek konuştu. 


Dursun Koç bizim Bursa'da yaptığımız bu faaliyetin yani Yaşar Doğu kitabının elden ele nesilden nesile ulaştırma hareketinin her yerde örnek alınması gerektiğine inanıyorum dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.